To Avengers: Endgame ήταν η πρώτη ταινία της Captain Marvel

Είχε κανείς σενάριο σε αυτή την ταινία;

Όπως ήταν αναμενόμενο δεν αποκαλύφθηκαν πολλά για το "Avengers: Endgame" κατά τη διάρκεια της επίσημης συνέντευξης τύπου χτες, αλλά η ηθοποιός Brie Larson επιβεβαίωσε τις φήμες ότι πρώτη φορά υποδύθηκε την Captain Marvel σε αυτή την ταινία.

"Αυτή η ταινία [το Endgame] θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου γιατί ήταν η πρώτη μου φορά που έπαιζα την Captain Marvel", είπε η Larson. "Γυρίσαμε αυτό πρώτα και έπρεπε να ψάξω και να ανακαλύψω ποια είναι αυτή η χαρακτήρας χωρίς σενάριο

ούτε γι' αυτό αλλά και ούτε για το Captain Marvel, και να ερμηνεύσω για πρώτη φορά μπροστά σε θρύλους. Αλλά ήταν απίστευτο", συμπλήρωσε.

"Αυτή η ταινία ασχολείται με μερικά βαριά θέματα οπότε περνάς μεταξύ διαφόρων θεμάτων που νιώθεις πολύ βαθιά και σοβαρά, και μετά σταματάς και πας να παίξεις Boggle, στο οποίο να ξεκαθαρίσω ότι είμαι πολύ καλή", είπε για το πώς ξόδευαν τον χρόνο τους στα γυρίσματα του "Avengers: Endgame". "Δεν υπάρχει καλύτερη λέξη να το περιγράψω από 'σουρεαλιστικό'".

"Είμαι υπερ-ενθουσιασμένη για την κυκλοφορία του ώστε να μπορέσω να μιλήσω περισσότερο γι' αυτό. Θέλω να μιλήσω για την εμπειρία μου, κάτι που δεν μου επιτρέπεται εδώ και πολύ καιρό."

Αν είστε τολμηροί, διαβάστε για την αποκάλυψη δύο σκηνών της ταινίας κατά τη διάρκεια του CinemaCon, οι οποίες παρουσιάζουν το στάτους των Infinity Stones και μια ομαδική σκηνή με την Captain Marvel.

O Chris Evans μίλησε προσφάτως για την επιλογή του ως Captain America, έναν ρόλο που αρνήθηκε δύο φορές, αλλά και πώς ένιωσε βλέποντας την πρώτη ώρα της ταινίας. Ο Tom Holland δήλωσε ότι δούλευε χωρίς σενάριο, επειδή έχει μια τάση να του ξεφεύγουν πράγματα.

Η ταινία, όπως και άλλες αυτόν τον μήνα, θα κυκλοφορήσει στις 24 Απριλίου. Οι προπωλήσεις εισιτηρίων ξεκίνησαν πριν δύο μέρες και οι ιστότοποι των κινηματογράφων κόλλησαν από την έντονη κίνηση. Όπως είναι φυσικό, οι προπωλήσεις ξεπέρασαν αυτές του "Star Wars: The Force Awakens".

Τέλος, η Marvel Thailand κυκλοφόρησε 12 νέες αφίσες χαρακτήρων με ήρωες τους, που επιβίωσαν του Decimation.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΤο φράγμα του $1 δις σπάει η Captain Marvel στο παγκόσμιο box officeCaptain Marvel: Αναφορές, easter eggs και cameos[Update] Νικητες: Διαγωνισμός: Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία "Captain Marvel"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα