The Witcher: Γιατί ο Geralt δεν έχει μούσι στη σειρά του Netflix

Δεν είναι διαφήμιση της Gillete.

Η αποκάλυψη του Henry Cavil ως Geralt από το Netflix, με το φουλ κουστούμι του, έχει διχάσει αρκετά τους fans των βιβλίων του Andrzej Sapkowski και των παιχνιδιών, με την κάθε πλευρά να εκφράζει μια άποψη για το πως πρέπει να μοιάζει ο χαρακτήρας.

Η σειρά του Netflix χρησιμοποιεί ως πηγή τα βιβλία και ΟΧΙ τα παιχνίδια. Στα βιβλία, ο Geralt δεν έχει μούσι. Μάλιστα, στο "The

Time of Contempt" βλέπουμε τον Geralt να ζητάει από τον φίλο του, Dandelion, ξυραφάκι για να ξυριστεί:

Geralt: "Έχεις ξυραφάκι;"

Dandelion: "Ε; Ναι φυσικά και έχω"

Geralt: "Δάνεισε το μου αύριο το πρωί. Αυτό το μούσι με τρελαίνει."

Πριν από αυτήν την συζήτηση, ο Dandelion πέφτει πάνω του στο σκοτάδι και μπορεί μόνο να διακρίνει λίγο λευκό στο πρόσωπο του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν έχει ξυριστεί για μέρες. Όπως λέει όμως ο Geralt, δεν ήταν γιατί δεν ήθελε αλλά γιατί δεν είχε με τι να ξυριστεί.

Ακόμα και στα παιχνίδια στις αρχές, ο Geralt είχε λίγο μούσι έως καθόλου. Μπορείτε να δείτε και την σύγκριση του Lord_Alpha στο Twitter, παρακάτω:

Επίσης χτες ανακοινώθηκε ότι η ηθοποιός από τα "Harry Potter", Anna Shafer, θα υποδυθεί την Triss Merigold. Βασισμένη στα γνωστά βιβλία του Andrzej Sapkowski και στο δημοφιλές παιχνίδι της CD Projekt Red, το "The Witcher" ακολουθεί τον "Geralt of Rivia, έναν μεταλλαγμένο κυνηγό τεράτων, ο οποίος παλεύει να βρει τη θέση του σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι είναι πιο πονηροί από τα τέρατα".

Πρωταγωνιστής της σειράς θα είναι ο Henry Cavill, ο οποίος ήταν και η πρώτη επιλογή της showrunner για τον ρόλο. Ο Cavill είχε αρχικά εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον ρόλο σε συνέντευξή του στο IGN.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα με οχτώ επεισόδια το 2019 και τον προηγούμενο Φεβρουάριο, η Hissrich αποκάλυψε την ολοκλήρωση του σεναρίου του πρώτου επεισοδίου από τους σεναριογράφους των "Daredevil" και "Jessica Jones", Sneha Koorse και Jenny Klein.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΒρέθηκε η Triss Merigold για το "The Witcher" του NetflixThe Witcher - Επίσημο Teaser TrailerΒρέθηκαν οι Ciri και Yennefer για την σειρά του Witcher

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα