Super Blackjack Battle 2 Turbo Edition - The Card Warriors Review

Πάσο... στα γρήγορα

Super Blackjack Battle 2 Turbo Edition - The Card Warriors. Ίσως το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία που ο τίτλος διαρκεί περισσότερο από το campaign… Τουλάχιστον για αυτό που δε μπορούμε να κατηγορήσουμε τους developers της Stage Clear Studios είναι για έλλειψη φαντασίας. Όπως αντιληφθήκατε και από το όνομα, πρόκειται για μια παρωδία του Super Street

Fighter ΙΙ Turbo, μόνο που αντί για ξύλο παίζουμε blackjack.

Τα πάντα είναι ξεπατικωσούρα του πασίγνωστου Fighting της Capcom. Τα 16-bit γραφικά, οι τίτλοι αρχής, το interface, οι σκηνές μετά τις μάχες, o εκφωνητής, ακόμα και το κλασικό countdown σε περίπτωση game over… Φυσικά τα καζίνο-stages και η μουσική κινούνται στο ίδιο μοτίβο. Για τα γούστα μας, θα λέγαμε ότι σαν ιδέα δεν είναι καθόλου άσχημη… Και πρωτότυπη –αντί του χιλιοχρησιμοποιημένου Texas Hold’em- και νοσταλγική και θα μπορούσε να έχει “φάση”. Δυστυχώς όμως η υλοποίησή της δεν προσέφερε τίποτα από τα παραπάνω.

Αναλυτικότερα, το Super Blackjack Battle 2 Turbo Edition - The Card Warriors προσφέρει τρία modes: το single-player combat, το simply blackjack και το party. Η πρώτη κατηγορία ουσιαστικά αποτελεί το “tournament” της υπόθεσης. Επιλέγουμε κάποιον από τους δέκα διαθέσιμους χαρακτήρες (καθένας έχει το δικό του “story”) και ξεκινάμε να αντιμετωπίζουμε, σε αγώνες δέκα γύρων, έναν- έναν τους υπόλοιπους. Εξυπακούεται ότι σκοπός μας είναι να τους κερδίσουμε όλους. Πράγμα αδιανόητα πανεύκολο και γρήγορο. Να σας πάρει καμιά ωρίτσα το πολύ; Δεδομένου ότι σε περίπτωση ήττας δεν έχουμε καμία επίπτωση, αφού υπάρχουν άπειρα continues, το μόνο που ουσιαστικά έχετε να κάνετε είναι all-in με το καλημέρα, να κερδίσετε το “χέρι” και μετά να ποντάρετε συνεχώς το ελάχιστο δυνατό περιμένοντας είτε να χάσει τα λεφτά του ο αντίπαλος, είτε να περάσουν οι δέκα γύροι.

Λαμβάνοντας, μάλιστα, υπόψιν και το γεγονός πώς τα κέρδη μας δε μεταφέρονται στην επόμενη “μονομαχία”- κάθε φορά ξεκινάτε με 1.000 δολλάρια- δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αναλωθείτε στο οποιοδήποτε tactical thinking. Στην πιθανή ερώτησή σας “υπάρχει αυξανόμενο επίπεδο δυσκολίας τουλάχιστον;” αντερωτούμε “εδώ δεν υπάρχει καν δυσκολία, θέλετε και αυξανόμενη;”.

Στο simply blackjack είμαστε εμείς και ο dealer μόνο και στόχος μας είναι, ξεκινώντας πάλι από 1.000, να μαζέψουμε 100.000 δολάρια. Προτιμώ 100.000 φορές να παρακολουθώ μπογιά να στεγνώνει. Το party mode τέλος είναι local multiplayer, μέχρι τέσσερα άτομα. Αλλά αλήθεια τώρα, εάν είχατε τέσσερα άτομα στο σπίτι, γιατί να μην παίξετε κανονικό 21;!

To review βασίστηκε στην ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού για το Nintendo Switch, η οποία μας παραχωρήθηκε από την Headup Games.

IGN Greece Η ΕΑ ονειρεύεται το μέλλον του gaming Ο πρόεδρος της Nintendo θέλει περισσότερα DLC Στο PornHub βρέθηκε το νέο MMO της Amazon

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα