Taskmaster και όχι μόνο στην πρώτη αφίσα της Black Widow

Αποφασισμένη, δυναμική και θανατηφόρα.

Επίσημο πόστερ έχει πλέον η ταινία της Black Widow, το οποίο αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της D23 Expo, μέσω του Concept Artist και επικεφαλής Οπτικού Περιεχομένου, Andy Park, το οποίο μάλιστα δείχνει αρκετά μέλη του cast, καθώς και τον βασικό αντίπαλο, που δεν θα είναι άλλος από τον Taskmaster.

Με δημοσίευση στο Twitter, ο Park είπε: "BLACK WIDOW!!! Επίσημη

D23 αφίσα που είχα την τιμή να ζωγραφίσω. Είναι πολύ κοντά σε εμένα και πολύ αγαπητή, μιας και είναι η χιλιοστή φορά που έχω κάνει κάποιο concept σχέδιο γι' αυτήν. Τι cast και τεχνικοί!. Ο Park ολοκλήρωσε το tweet του κάνοντας tag και βασικά μέλη του cast, όπως Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour και Rachel Weisz.

Μέσω Andy Park στο Twitter @andyparkart

Οι παρευρισκόμενοι fans είχαν την ευκαιρία να ρίξουν κι από κοντά μια ματιά στο νέο ολόλευκο κοστούμι της, το οποίο το οποίο επιδεικνυόταν στον εκθεσιακό χώρο, μαζί με προηγούμενες στολές της Natasha.

Μπορούμε να δούμε τον διαβόητο Taskmaster ακριβώς πάνω από την πρωταγωνίστρια, μέσα στο επάνω κόκκινο τρίγωνο. Ο Red Guardian του Harbour βρίσκεται ακριβώς στη δεξιά της πλευρά, ενώ η Yelena της Pugh βρίσκεται στα αριστερά.

Να υπενθυμίσουμε πως όσοι παρευρέθηκαν στο πάνελ της Marvel στο φετινό SDCC είδαν αποκλειστικό, πρώτο υλικό από τη νέα ταινία, κι έτσι επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του Taskmaster. Το υλικό που προβλήθηκε εκεί ήταν σχεδόν πανομοιότυπο με αυτό της D23, με κάποιες επιπρόσθετες κωμικές σκηνές.

Για περισσότερα για την επερχόμενη ταινία της Black Widow, μπορείτε να μάθετε σε ποια χρονική περίοδο θα διαδραματίζεται όσον αφορά το MCU. Το "Marvel's Black Widow" έχει προγραμματιστεί για την 1η Μαΐου 2020 (ΗΠΑ) και θα είναι μέρος της Phase 4, όπως ανακοινώθηκε πριν λίγες εβδομάδες μέσα από το SDCC.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece SDCC 2019: Αποκαλύφθηκε ο Taskmaster του Black Widow Στο πλατό της Black Widow εντοπίστηκε ο Taskmaster
Keywords
Τυχαία Θέματα