Star Wars: O Emperor είναι "πολύ σημαντικός στην πλοκή" του The Rise of Skywalker

"Είναι ο μεγαλύτερος κακός στην ιστορία του Star Wars"

O Αυτοκράτορας θα είναι μια από τις σημαντικότερες φιγούρες του επερχόμενου "Star Wars: The Rise of Skywalker".

Το IGN μίλησε με τους ηθοποιούς Daisy Ridley, John Boyega και Kelly Marie Tran στην D23 Expo και συζήτησαν γιατί ήταν σημαντική η "επαναφορά" του Emperor

στο Skywalker Saga.

"Είναι ο μεγαλύτερος κακός στην ιστορία του Star Wars. Τώρα που έχουμε τελειώσει την ιστορία, σκέφτομαι ότι δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς", είπε η Ridley. "Έπρεπε να γίνει έτσι. Είναι πολύ σημαντικός στην πλοκή της ταινίας. Δεν είναι σαν να εμφανίζεται ξανά, όλα εξηγούνται".

Ο Boyega επίσης θεωρεί ότι η σημαντικότητα του Emperor στην μυθολογία του "Star Wars" έκανε απαραίτητη την "εμφάνιση" του στο τέλος του Skywalker Saga. "Νομίζω ότι ο Emperor και οι διδαχές του έχουν περάσει σε πολλούς χαρακτήρες του σύμπαντος του Star Wars. Η Σκοτεινή Πλευρά είναι αυτό που είναι εξαιτίας αρκετών πράξεων και σχεδίων του. Η επιστροφή του, είναι ο σπουδαιότερος αντίπαλος, ο σπουδαιότερος εχθρός".

Η Tran πρόσφερε το δικό της tease για την ιστορία του Emperor λέγοντας ότι δένει με το αγαπημένο theme της από το "Star Wars", την "λύτρωση". Δεν ήθελε να πει παραπάνω αλλά άφησε να εννοηθεί ότι η 'λύτρωση" είναι η λέξη κλειδί για το πώς ο χαρακτήρας θα κολλήσει στην ιστορία.

Στην D23 αποκαλύφθηκε νέα αφίσα για την ταινία κι μια σκοτεινή Rey στο υλικό που παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους.

Το cast της 12ης ταινίας αποτελείται από τους Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Billy Dee Williams, Billie Lourd, Mark Hamill, Anthony Daniels και Ian McDiarmid, ενώ νέες προσθήκες θα είναι οι Keri Russell, Dominic Monaghan και Matt Smith. Διαγραμμένες σκηνές από το "The Force Awakens" θα χρησιμοποιηθούν για να φέρουν την Carrie Fisher στην ταινία. Ο J.J. Abrams επιστρέφει στο franchise για να σκηνοθετήσει μια διαφορετική ταινία, ενώ έχει γράψει το σενάριο με τον Chris Terrio.

To 9o επεισόδιο και το κεφάλαιο που θα κλείσει το Skywalker saga, "The Rise of Skywalker", θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 19 Δεκεμβρίου. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο teaser trailer της νέας ταινίας και να μας πείτε στα σχόλια τη γνώμη σας. Μάθαμε πώς στήθηκε η ιστορία γύρω από τον θάνατο της Carrie Fisher, λίγα πράγματα για τον χαρακτήρα της Naomi Ackie και γιατί ο Palpatine βρίσκεται στην ταινία. H Ridley επιβεβαίωσε ότι θα μάθουμε για τους γονείς του χαρακτήραπου ενσαρκώνει και ότι δεν θα βρεθεί σε καμία νέα τριλογία.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Μια σκοτεινή Rey παρουσιάζεται στο νέο υλικό του Rise of Skywalker H νέα αφίσα του Star Wars: The Rise of Skywalker βάζει τον Palpatine πάνω απ' όλους
Keywords
Τυχαία Θέματα