Super Ody και έξτρα αποθέματα αντοχής!

Ακόμα και αν ο σύλλογος βρίσκεται ένα ...βήμα από τη διάλυση, ακόμα και αν δεκάδες σκέψεις προβληματισμού ταλαιπωρούν το μυαλό τους, οι Πράσινοι μπαίνουν σε κάθε παιχνίδι με το κεφάλι ψηλά και αποφασισμένοι για να αγωνιστούν για την τιμή και την αξιοπρέπεια του Παναθηναϊκού.

Αυτό έκαναν και κόντρα στον ποιοτικό Ατρόμητο. Κατάθεση ψυχής. Προσπάθεια μέχρι το φινάλε του αγώνα. Για τη φανέλα που φορούν και το Τριφύλλι στο στήθος. Για τον κόσμο. Για τους ίδιους...

Τα έξτρα αποθέματα αντοχής
που έχουν ο προπονητής και οι παίκτες του και η εντυπωσιακή απόδοση του ...Super Ody Βλαχοδήμου είναι οι βασικοί λόγοι που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στη σημαντική νίκη επί του Ατρόμητου.

Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας του Τριφυλλιού κατέβασε τα ... ρολά, έκανε ένα από τα καλύτερα του εφετινά παιχνίδια και εξαιτίας των σημαντικών του επεμβάσεων, η ομάδα του διατήρησε ανέπαφη την εστία της.

Η νίκη απέναντι στον Ατρόμητο είναι ίσως η πιο σημαντική που έχει πετύχει ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Αρχικά εξαιτίας του βαθμού δυσκολίας που υπήρχε, αφού ο αντίπαλος είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και το απέδειξε με την εξαιρετική του εμφάνιση στη Λεωφόρο.

Η ομάδα του Περιστερίου έπαιξε για τη νίκη και κοίταξε στα μάτια τους Πράσινους, όμως στο τέλος ο Ουζουνίδης και οι ποδοσφαιριστές του έφυγαν νικητές από το γήπεδο. Γιατί το πίστεψαν και δεν παράτησαν την προσπάθεια τους. Ακόμα και όταν χρειάστηκε να αγωνιστούν με αριθμητικό μειονέκτημα μετά την αποβολή του Μυστακίδη.

Ο Ουζουνίδης έκανε εξαιρετικό κοουτσάρισμα και με ...μαεστρικό τρόπο κατάφερε να βελτιώσει τις αδυναμίες που υπήρχαν στο παιχνίδι της ομάδας του. Τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Οι Πράσινοι δεν μπήκαν καλά στο ματς, έκαναν πολλά εύκολα λάθη και έχασαν ένα ημίχρονο, όμως στο δεύτερο μέρος ...ξύπνησαν και ανέβασαν αισθητά την απόδοση τους.

Ο Βλαχοδήμος ήταν - μακράν του δεύτερου – ο πολυτιμότερος παίκτης του γηπέδου, καλό ματς έκανε ο δραστήριος – και σκόρερ – Μουνιέ, θετικός ήταν ο Λουτσιάνο στο διάστημα που αγωνίστηκε.
Keywords
Τυχαία Θέματα