Super League 2: Υποβιβασμός για Καρδίτσα και Κοζάνη, “λευκή” ισοπαλία στην Ηλιούπολη

Ολοκληρώθηκε η φετινή Super League 2. O Καμπανιακός παρέμεινε στην στην κατηγορία, σε αντίθεση με την Κοζάνη και την Αναγέννηση Καρδίτσας, οι οποίες υποβιβάστηκαν στη Γ’ Εθνική, ακολουθώντας τον Αιολικό.

Αναγέννηση Καρδίτσας – ΠΑΟΚ Β’ 2-4: “Πικρός” υποβιβασμός για την ΑΣΑ

Η Αναγέννηση Καρδίτσας παρά το γεγονός ότι βρισκόταν πίσω στο σκορ με 0-3 από τον ΠΑΟΚ

Β’, προσπάθησε να επιστρέψει με δύο γρήγορα γκολ σε 2′ των Στασινόπουλου και Κονίλιο, όμως τελικά γνώρισε την ήττα με 2-4. Μάλιστα, στο 86′ είχε την ευκαιρία για πετύχει και τρίτο γκολ, αλλά η κεφαλιά του Αθανασιάδη σταμάτησε στο δοκάρι. Το σκορ για τον Δικέφαλο άνοιξε ο Γκούμας στο 8′ που σκόραρε ξανά και στο 46′, ο Σμυρλής έκανε το 0-2, ενώ ο Ρουμιάντσεβ ολοκλήρωσε τη νίκη.

Ηρακλής – Καμπανιακός 1-2: Με νίκη από τη “λευκή βούλα” ο Καμπανικός

Μία τεράστια νίκη πήρε ο Καμπανιακός απέναντι στον Ηρακλή, ο οποίος με 1-2 εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία. Μόλις στο 1ο λεπτό του αγώνα ο Τότσκα έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ισοφάρισε ο Ηρακλής με τον Ισνάλδο στο 56′, αλλά από την άσπρη βούλα ο Γιουκούδης στο 86′ έκανε το 1-2.

Κοζάνη – Αιολικός 4-1: “Αντίο” με ανατροπή η Κοζάνη απέναντι στον Αιολικό

Παρά το εκκωφαντικό 4-1 επί του υποβιβασμένου Αιολικού, η Κοζάνη δεν κατάφερε να μείνει στην κατηγορία. Ο Μαξίμοβιτς με χατ τρικ πέτυχε τα τρία γκολ των γηπεδούχων, ενώ ο Νάτσος το 4ο, το μοναδικό γκολ για τους φιλοξενούμενους σημείωσε ο Χαμίντοβιτς.

Γιούχτας – Διαγόρας 0-0: Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με “λευκή” ισοπαλία

Ο Γιούχτας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη Super League 2 ερχόμενος ισόπαλος, χωρίς σκορ με τον Διαγόρα στις Αρχάνες. Με τον βαθμό της ισοπαλίας αποχαιρέτησε τους φίλους του ο Γιούχτας, ο οποίος έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο τον Διαγόρα στις Αρχάνες. Λίγες ήταν οι φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, με τον Γιούχτα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Το πρώτο σουτ στο παιχνίδι σημειώθηκε στο 17ο λεπτό με τον Κόλα να σουτάρει άουτ. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με πιο αξιόλογη φάση ένα διαγώνιο σουτ του Βολάκη για τον Διαγόρα που πέρασε εκτός εστίας. Έτσι, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, με τον Γιούχτα να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα με τον έναν βαθμό.

Ηλιούπολη – Ιωνικός 0-0: Με “λευκή” ισοπαλία έκλεισε η σεζόν!

Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, Ηλιούπολη και Ιωνικός ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για τα play off του Νοτίου Ομίλου της Super League 2 παίρνοντας από έναν βαθμό μετά το ισόπαλο 0-0. Η Ηλιούπολη έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος, αλλά το σουτ του Βασιλούδη στο 38′ σταμάτησε στο δοκάρι του Χριστοδούλη. Το 0-0 δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο τις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα