Mόουζες Ράιτ: Σαν έτοιμος από παλιά (video)

Όταν ο Μόουζες Ράιτ έφτανε στο ΣΕΦ ως μια μεταγραφή ανάγκης μετά τον τραυματισμό του Μιλουτίνοφ αποτελούσε ένα μικρό μυστήριο.

Ολη του η θητεία στην Ευρώπη ηταν η μισή σεζόν που είχε αφήσει πίσω του σε μια μικρομεσαία Τουρκική ομάδα. Οι περγαμηνές που τον συνόδευαν έγιναν αμέσως αντιληπτές: Αθλητικός, εκρηκτικός με εντυπωσιακή σωματοδομή μπορούσε εκτός από ασφαλιστική δικλείδα να δώσει στον Μπαρτζώκα την εναλλακτική ενός τρίτου σέντερ ευέλικτου

και ευκίνητου, εντελώς διαφορετικού από τους Φαλ-Μιλουτίνοφ.

Ολοι περίμεναν τη φυσιολογική –και μεγάλη συνήθως- περίοδο προσαρμογής του Αμερικανού σέντερ που σημειωτέον δεν είχε παίξει ούτε ένα ματς σε οποιοδήποτε Κύπελλο Ευρώπης οποιουδήποτε επιπέδου. Ο Ράιτ όμως έμοιαζε έτοιμος από παλιά να αρπάξει την ευκαιρία του Ολυμπιακού από τα μαλλιά του.

Στην πραγματικότητα δεν χρειάστηκε κανένα διάστημα προσαρμογής αφού μόλις στο ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα κόντρα στην Αλμπα σκόραρε 15 πόντους! Και όταν λίγο αργότερα έκανε νέο ρεκόρ καριέρας με 19 πόντους και 9/9 σουτ κόντρα στον |Παναθηναϊκό μπήκε για τα καλά στις καρδιές των φιλάθλων.

Στα 26 του χρόνια αποτελεί ήδη μια σπουδαία επένδυση για τον Ολυμπιακό και μάλλον θα είναι ο επόμενος μεγάλος ψηλός που θα αναδειχθεί στο ΣΕΦ.

Keywords
Τυχαία Θέματα