Super League 1: Τα βλέμματα σε Ιωάννινα και Περιστέρι

Στις 17:15, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενήσει στο γήπεδο “Ζωσιμάδες” τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση με επτά βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην ένατη θέση με τρεις βαθμούς. Οι Κρητικοί έχουν την προϊστορία με το μέρος τους, καθώς μετρούν 17 νίκες, έναντι 13 της ομάδας των Ιωαννίνων. Επίσης, δώδεκα ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στο γήπεδο “Ζωσιμάδες” ο ΠΑΣ Γιάννινα μετράει δέκα νίκες, ο ΟΦΗ δυο, ενώ οκτώ ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Στις 19:30, ο

Απόλλων Σμύρνης θα φιλοξενήσει στο γήπεδο “Γεώργιος Καμάρας” τον Ιωνικό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 13η θέση της βαθμολογίας χωρίς βαθμό, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς. Η “ελαφρά ταξιαρχία” μετράει έξι νίκες στα προηγούμενα ματς των δυο ομάδων, ενώ ο Ιωνικός έχει επτά νίκες. Επίσης, πέντε ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στη Ριζούπολη, ο Απόλλων Σμύρνης έχει τέσσερις νίκες, ο Ιωνικός τρεις, ενώ δυο ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Τέλος, την ίδια ώρα (19:30), ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει στο Περιστέρι τον Άρη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δωδέκατη θέση με ένα βαθμό, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 14η θέση με -2 βαθμούς. Οι “κίτρινοι” έχουν την προϊστορία με το μέρος τους, καθώς μετρούν δώδεκα νίκες, έναντι επτά των Περιστεριωτών. Επίσης, έντεκα ματς μεταξύ των δυο ομάδων έχουν λήξει ισόπαλα. Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος έχει τρεις νίκες, ο Άρης τέσσερις και οκτώ ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-2
Παναθηναϊκός-Βόλος ΝΠΣ 5-1
ΠΑΣ Λαμία-Παναιτωλικός 2-2
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ (17:15 Novasports2HD)
Απόλλων Σμύρνης-Ιωνικός (19:30)
Ατρόμητος-Άρης (19:30 Novasports Prime)

Keywords
Τυχαία Θέματα