Super League 1: Συνέχεια με τρία χρωστούμενα ματς

Στο σημαντικότερο ματς της ημέρας, ο Άρης θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο στο γήπεδο “Κλ. Βικελιδης” (18:00 Novasports Prime). Οι “κίτρινοι” βρίσκονται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς, ενώ οι “κυανόλευκοι” βρίσκονται στη 13η θέση με 17 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι έχουν προβάδισμα στις προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων, καθώς μετρούν 13 νίκες, έναντι επτά των φιλοξενούμενων. Επίσης, έντεκα ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Με γηπεδούχους τους “κίτρινους”,

οι νίκες είναι οι οκτώ για τον Άρη, τέσσερις για τον Ατρόμητο, ενώ τρία ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Νωρίτερα, η Λαμία θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο “Αθ. Διάκος” τον Αστέρα Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δωδέκατη θέση με 18 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην έβδομη θέση με 32 βαθμούς. Η Λαμία έχει τρεις νίκες και ο Αστέρας Τρίπολης έχει μία στα προηγούμενα ματς των δυο ομάδων. Επίσης, έξι αναμετρήσεις των δυο ομάδων έχουν λήξει ισόπαλες. Στη Λαμία, οι γηπεδούχοι έχουν μια νίκη, ενώ τρία ματς έχουν λήξει ισόπαλα, στις προηγούμενες τέσσερις αναμετρήσεις.

Τέλος, στη Νεάπολη, ο Ιωνικός θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ενδέκατη θέση με 22 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 14η θέση με 13 βαθμούς. Στις προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων, ο Ιωνικός μετράει επτά νίκες και ο Απόλλων Σμύρνης έξι. Επίσης, έξι ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στη Νεάπολη, οι γηπεδούχοι έχουν τέσσερις νίκες, η “ελαφρά ταξιαρχία” δυο, ενώ τρία ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Λαμία-Αστέρας Τρίπολης (17:15) 22η αγωνιστική
Άρης-Ατρόμητος (18:00 Novasports Prime) 17η αγωνιστική
Ιωνικός-Απόλλων Σμύρνης (19:30) 17η αγωνιστική

Keywords
Τυχαία Θέματα