Μπονούτσι: "Ο Ρονάλντο δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Βλάχοβιτς"

Μόλις 32 δευτερόλεπτα χρειάστηκε ο Ντούσαν Βλάχοβιτς για να σκοράρει στο ντεμπούτο του στο Champions League κόντρα στη Βιγιαρεάλ (1-1), σημειώνοντας ένα ιστορικό γκολ, αφού πέτυχε το δεύτερο πιο γρήγορο γκολ παίκτη που κάνει ντεμπούτο στη διοργάνωση.

Ο 23χρονος διεθνής, ο οποίος κόστισε 67.000.000 ευρώ στη Γιουβέντους, είχε σκοράρει και στο ντεμπούτο του

στη Serie A με τους "μπιανκονέρι". Επίσης, έγινε μόλις ο 3ος παίκτης του συλλόγου που κάνει ντεμπούτο με γκολ στο θεσμό, με τους άλλους δύο να είναι θρύλοι της επίθεσης της ομάδας, δηλαδή οι Αλεσάντρο ντελ Πιέρο και Νταβίντ Τρεζεγκέ.

Παρότι, ο Σέρβος φορ έχει δικαιώσει τους ανθρώπους της Γηραιάς Κυρίας με τις εμφανίσεις του, ο αρχηγός της ομάδας, Λεονάρντο Μπονούτσι ξεκαθάρισε μετά το φινάλε του αγώνα πως ο Βλάχοβιτς δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Αν ο Βλάχοβιτς μοιάζει στον Κριστιάνο; Χρειάζεται χρόνο για να κάνει λάθη και να βελτιωθεί. Με τον Κριστιάνο ξεκινούσαμε κάθε παιχνίδι από το 1-0. Έδινε ενέργεια και ώθηση στην ομάδα. Δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Βλάχοβιτς που είναι κλασικός σέντερ φορ και είναι ακόμα πολύ νέος".

Keywords
Τυχαία Θέματα