Super League 1: Δεσπόζει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Το πρόγραμμα της Κυριακής αρχίζει στις 18:30, με την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο του Περιστερίου. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση, επίσης με τρεις βαθμούς. Στις προηγούμενες 13 αναμετρήσεις, οι Περιστεριώτες μετρούν πέντε νίκες και οι Αγρινιώτες τρεις. Επίσης, πέντε ματς των δυο ομάδων έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 15-12 υπέρ του Ατρομήτου.

Στις 19:00, ο Βόλος

ΝΠΣ θα υποδεχτεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση με τέσσερις βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 14η θέση, χωρίς βαθμό. Οι δυο ομάδες μετρούν από δυο νίκες στις πέντε προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο.

Στις 21:30 η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει στο «Γ. Καμάρας» της Ριζούπολης τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση, πριν μπει στην «Αγιά Σοφιά». Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 13η θέση με ένα βαθμό. Η Ένωση μετράει 20 νίκες στις προηγούμενες 25 αναμετρήσεις των δυο ομάδων. Η ομάδα των Ιωαννίνων έχει δυο νίκες, ενώ τρία ματς έχουν λήξει ισόπαλα, με τα γκολ να είναι 61-22 υπέρ των «κιτρινόμαυρων».

Τέλος, την ίδια ώρα (21:30) θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης», το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τρίτη θέση με έξι βαθμούς. Σε συνολικά 61 αναμετρήσεις των δυο ομάδων, ο Άρης μετράει 22 νίκες και ο ΠΑΟΚ 15. Επίσης, 24 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Οι «κίτρινοι» έχουν 68 γκολ υπέρ, ενώ οι «ασπρόμαυροι» 52.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής:

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου

ΠΑΣ Λαμία-Αστέρας Τρίπολης 0-0
Ολυμπιακός-Ιωνικός 3-1
Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 1-0

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου

Ατρόμητος-Παναιτωλικός (18:30 Novasports Prime)
Βόλος ΝΠΣ-ΟΦΗ (19:00)
ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (21:30)
Άρης-ΠΑΟΚ (21:30 Novasports Prime)

Keywords
Τυχαία Θέματα