Stoiximan Super League: Ξεκινάει το μίνι πρωτάθλημα τίτλου

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στο γήπεδο «Αθ. Διάκος» με την αναμέτρηση της Λαμίας με την ΑΕΚ (17:00). Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 59 βαθμούς. Στα επτά προηγούμενα ματς των δυο ομάδων, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πέντε νίκες, ενώ τα άλλα δυο ματς έληξαν ισόπαλα. Η Ένωση έχει 12-3 γκολ στις αναμετρήσεις των δυο ομάδων.

Στις 20:30, θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης»

το ντέρμπι των «αιωνίων» μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τρίτη θέση με 57 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 56 βαθμούς. Στα 69 προηγούμενα ματς των δυο ομάδων με γηπεδούχους τους Πειραιώτες, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 31 νίκες και οι «πράσινοι» 14. Επίσης, 24 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Ο Ολυμπιακός έχει 88-64 γκολ στα ματς των δυο ομάδων.

Τέλος, στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην πρώτη θέση με 60 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση με 42 βαθμούς. Στα 64 προηγούμενα ματς των δυο ομάδων, με γηπεδούχο τον «Δικέφαλο» του Βορρά, οι «ασπρόμαυροι» έχουν 34 νίκες και οι «κίτρινοι» έντεκα. Επίσης, 19 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Ο ΠΑΟΚ έχει 95-47 νίκες στα ματς των δυο ομάδων, στα οποία είναι γηπεδούχος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής των play off:

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (17:00)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (20:30)
ΠΑΟΚ-Άρης (21:00 Novasports Prime)

Keywords
Τυχαία Θέματα