Stoiximan Super League: Τα βλέμματα στο ντέρμπι «Δικεφάλων»

Οι γηπεδούχοι ισοβαθμούν με τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της βαθμολογίας με 72 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 60 βαθμούς. Η Ένωση έχει την προϊστορία με το μέρος της, καθώς μετράει 47 νίκες, στις προηγούμενες 71 αναμετρήσεις των δυο ομάδων, στις οποίες ήταν γηπεδούχος. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά έχει εννέα νίκες, ενώ 15 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 137-50 υπέρ των «κιτρινόμαυρων».

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής θα ανοίξει στις 18:00 με την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ανάμεσα

στον Βόλο ΝΠΣ και τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 72 βαθμούς. Στα τέσσερα προηγούμενα ματς των δυο ομάδων στη Μαγνησία, οι Βολιώτες έχουν μια νίκη και οι «πράσινοι» δυο. Επίσης, ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο. Τα γκολ είναι 9-5 υπέρ του «τριφυλλιού».

Τέλος, στις 19:00 ο Άρης θα φιλοξενήσει στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης» τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 44 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τρίτη θέση με 63 βαθμούς. Οι Πειραιώτες έχουν την προϊστορία με το μέρος τους, καθ8ώς μετρούν 22 νίκες στα προηγούμενα 62 ματς των δυο ομάδων στη Θεσσαλονίκη. Οι «κίτρινοι» έχουν 18 νίκες, ενώ 22 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 74-62 υπέρ του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής:

Βόλος ΝΠΣ-Παναθηναϊκός (18:00)
Άρης-Ολυμπιακός (19:00 Novasports Prime)
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (21:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Stoiximan Super League, Δικεφάλων,Stoiximan Super League, dikefalon