Stoiximan Super League: Φινάλε στα play out του πρωταθλήματος

Ήδη, οι Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα έχουν «αποχαιρετίσει» τη μεγάλη κατηγορία. Η τελευταία αγωνιστική των play out έχει διαδικαστικό χαρακτήρα και η προσοχή στρέφεται περισσότερο στην τελική κατάταξη των ομάδων.

Στις Σέρρες, ο Πανσερραϊκός μπορεί με νίκη κόντρα στην Κηφισιά να τερματίσει στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Τα «λιοντάρια» έχουν 35 βαθμούς, ενώ η ομάδα των βορείων προαστίων έχε 28 βαθμούς. Στην προηγούμενη αναμέτρηση των δυο ομάδων στις Σέρρες,

για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, είχαν μοιραστεί τους βαθμούς (1-1).

Ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει στο Περιστέρι τον Αστέρα Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δέκατη θέση με 34 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην όγδοη θέση με 35 βαθμούς. Στα 19 προηγούμενα ματς των δυο ομάδων, οι Περιστεριώτες έχουν δέκα νίκες και Αρκάδες τρεις. Επίσης, έξι ματς έχουν λήξει ισόπαλα, με τα γκολ να είναι 24-15 υπέρ του Ατρομήτου.

Στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης». Οι Κρητικοί βρίσκονται στην ένατη θέση με 35 βαθμούς, ενώ οι Αγρινιώτες βρίσκονται στην ενδέκατη θέση με 33 βαθμού. Στα έντεκα προηγούμενα ματς των δυο ομάδων, ο ΟΦΗ έχει επτά νίκες και ο Παναιτωλικός δυο. Επίσης, δυο ματς έχουν λήξει ισόπαλα, με τα γκολ να είναι 18-10 υπέρ των γηπεδούχων.

Τέλος, στα Ιωάννινα, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο «Ζωσιμάδες» τον Βόλο ΝΠΣ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 14η θέση με 22 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δωδέκατη θέση με 32 βαθμούς. Στα τέσσερα προηγούμενα ματς των δυο ομάδων στην πόλη της Ηπείρου, οι Βολιώτες έχουν δυο νίκες και οι Γιαννιώτες μια. Επίσης, ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο και τα γκολ είναι 5-4 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της έβδομης αγωνιστικής:

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης (20:00 Novasports Prime)
ΟΦΗ-Παναιτωλικός (20:00)
Πανσερραϊκός-ΑΕ Κηφισιά (20:00 Novasports2HD)
ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος ΝΠΣ (20:00 Novasports4HD)

Keywords
Τυχαία Θέματα