Stoiximan Super League: Εκτός έδρας αποστολές για τους ουραγούς

Στις 17:00, ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει στο Περιστέρι τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έβδομη θέση με 33 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δωδέκατη θέση με 23 βαθμούς. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς των δυο ομάδων έληξαν ισόπαλα 1-1. Ο Ατρόμητος είχε επικρατήσει 2-1 για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Στις 17:30 ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» τη Λαμία.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην όγδοη θέση με 30 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην ενδέκατη θέση με 23 βαθμούς. Σε πέντε ματς των δυο ομάδων στην Κρήτη, ο ΟΦΗ έχει δυο νίκες και η Λαμία μια. Επίσης, δυο ματς έχουν λήξει ισόπαλα, ενώ τα γκολ είναι 6-3 υπέρ των γηπεδούχων.

Στις 19:30 ο Παναιτωλικός θα φιλοξενήσει στο Αγρίνιο τον Ιωνικό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ένατη θέση με 29 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 13η θέση με 21 βαθμούς. Στις πέντε προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων, οι Αγρινιώτες είχαν πανηγυρίσει δυο νίκες και οι Νικαιώτες μια. Επίσης, δυο ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Τέλος, στις 19:30 ο Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενήσει στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» τον Λεβαδειακό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δέκατη θέση με 28 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 14η θέση με 19 βαθμούς. Στα δώδεκα προηγούμενα ματς των δυο ομάδων, οι Αρκάδες έχουν οκτώ νίκες και οι Βοιωτοί δυο. Επίσης, δυο ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 15-5 υπέρ του Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής:

Σάββατο 8 Απριλίου

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα (17:00 Novasports2HD)
ΟΦΗ-ΠΑΣ Λαμία (17:30)
Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός (19:30 Novasports Prime)
Παναιτωλικός-Ιωνικός (19:30)

Keywords
Τυχαία Θέματα