Μαρινάκης: «Σε χειρότερη κατάσταση ο Ολυμπιακός από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, δίνει συνέντευξη αυτή την ώρα ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού μιλάει τόσο για την ομάδα του Πειραιά,

όσο όμως και για τις σχέσεις του με την Κυβέρνηση.

Αρχικά ρωτήθηκε για την αντιπαράθεσή του με τον Πέτρο Κόκκαλη, τονίζοντας: «Καμία αντιπαράθεση δεν υπάρχει με τον Πέτρο Κόκκαλη, ούτε υπάρχει λόγος να κάνω βόλτα σε τηλεοπτικούς σταθμούς, ραδιόφωνα, σάιτς, για να τον κατηγορώ.

Ήταν μαζί μας στο Δήμο Πειραιά γιατί μας το είχε ζητήσει ο πατέρας του, Σωκράτης Κόκκαλης, εμένα και του Γιάννη Μώραλη, καθώς είχε αποτύχει στις επιχειρήσεις του.

Τον είχε διώξει ο πατέρας του από την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη και μας άφησε χρέη που εμείς καλύψαμε. Εμείς πάντως του ευχόμαστε υγεία».

Όσον αφορά για το πως χάλασαν οι σχέσεις του με τον Σωκράτη Κόκκαλη, σχολίασε: «Το μοναδικό κοινό που είχα με τον Σωκράτη Κόκκαλη ήταν η διαδοχή στον Ολυμπιακό.

Εγώ δεν γιγαντώθηκα από την προεδρία στον Ολυμπιακό. Οι δουλειές μου, όπως ξέρετε, είναι στο εξωτερικό, στην Αμερική, στο εξωτερικό. Με τους συνεργάτες μου ενωθήκαμε για να βγάλουμε τον Ολυμπιακό από το αδιέξοδο. Ούτε ο Σωκράτης Κόκκαλης αναλάμβανε να βγάλει την ΠΑΕ από το αδιέξοδο.

Έβαλα με το καλημέρα 60 εκ. ευρώ και να δρομολογήσω άμεσα νέες επιτυχίες κάτι το οποίο έγινε αυτό από την πρώτη στιγμή. Ο Παναθηναϊκός είχε την πιο ακριβή ομάδα της ιστορίας του, προερχόμενος από το νταμπλ.

Να ξέρετε σεβόμενος την ιστορία δεν μίλησα ποτέ για την καμένη γη που παραλάβαμε. Ο Ολυμπιακός ήταν σε χειρότερη κατάσταση από την ΑΕΚ όταν έπεσε στη Γ’ Εθνική, αλλά και απ’ αυτή του Παναθηναϊκού μετά την Πολυμετοχικότητα».

The post Μαρινάκης: «Σε χειρότερη κατάσταση ο Ολυμπιακός από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα