Slgr: Άλλοι σκοράρουν με πολλούς και άλλοι έχουν λίγους

Υπάρχουν παίκτες που κάνουν ένα παραγωγικό Πρωτάθλημα μέχρι τώρα όπως ο Αϊτόρ που είναι αναγκασμένος να μείνει εκτός λόγω του τραυματισμού του. Οπως είναι ο Καρέλης, όπως είναι ο Λιβάι Γκαρσία. Υπάρχουν ομάδες που έχουν μοιράσει το σκοράρισμα μέχρι τώρα, υπάρχουν κι άλλες που περιμένουν τις λύσεις και μεγαλύτερη βοήθεια.

Στο τέλος του α’ γύρου, η καλύτερη επίθεση είναι του Παναθηναϊκού, η ομάδα με τις περισσότερες τελικές προσπάθειες είναι η ΑΕΚ,

η ομάδα με τους περισσότερες σκόρερς είναι ο Ολυμπιακός (10) με τον Ολυμπιακό πάντως να είναι η 6η επίθεση του Πρωταθλήματος.

Η ομάδα που έχει τον πρώτο σκόρερ του Πρωταθλήματος είναι ο Παναιτωλικός, με τον Καρέλη και η ομάδα που έχει τους λιγότερους (3) είναι η Λαμία που είναι η χειρότερη επίθεση του Πρωταθλήματος.

Στον πίνακα που ακολουθεί καταγράφονται τα limit up & down των ομάδων.

ΟμάδεςΣκόρερΠαίκτεςΠαναθηναϊκός8Σάντσες, Μάγκνουσον, Τσέριν, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Αϊτόρ, Παλάσιος, ΒέρμπιτςΑΕΚ8Μουκουντί, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, ΑραούχοΠΑΟΚ9Ίνγκασον, Αουγκούστο, Σβαμπ, Κούρτιτς, Φ.Σοάρες, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Ζίβκοβιτς, ΜπράντονΟλυμπιακός10Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Μασούρας, Μπιέλ, Βαλμπουενά, Χάμες, Ελ Αραμπί, Γκ.Ροντρίγκεζ, Μπακαμπού, ΡαντζέλοβιτςΒόλος Ν.Π.Σ.9Λούνα, Τσοκάνης, Φερνάντες, Μπαριέντος, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς, Φαν Βέερτ, Νοκέρτ, ΚούτσιαςΑρης8Εμπακατά, Ενκουλού, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Μαντσίνι, Γκρέι, Πάλμα, ΖερβίνιοΠαναιτωλικός6Καρέλης, Μόρσεϊ, Πέδρο, Νταγκό, Κολοβός, ΣενγκέλιαΑτρόμητος8Κεχρίντα, Χατζηισαϊας, Φριντζόνσον, Μουνίθ, Ρομπάιγ, Τζαβίδας, Ροτάριου, Κιάρτανσον, ΤζοβάραςΑστέρας Τρίπολης8Καστάνιο, Στάνκο, Γκαρντάφσκι, Τιλίκα, Μπαράλες, Κρεσπί, Μπενίτο, ΣίτοΟΦΗ6Διαμαντής, Ντιουσέ, Νέιρα, Τοράλ, Μπαλογιάννης, ΝτουρμισάιΠΑΣ Γιάννινα5Εραμούσπε, Παντελάκης, Ροσέρο, Φοφανά, ΜπάλανΛαμία3Νούνιες, Ντε Βινσέντι, ΜποάκιΙωνικός5Λοβέρα, Άοσμαν, Μεντόσα, Ελευθεριάδης, ΜάντζηςΛεβαδειακός5Λιάγκας, Νίκας, Σκβάρκα, Μπελμόντ, Μουτίνιο
Keywords
Τυχαία Θέματα