Seth Rogen και Will Ferrell συνεργάζονται με τη σκηνοθέτη του "Blockers" σε νέα κωμωδία

Τι λέτε να μας φέρουν αυτοί οι τρεις;

Για μια νέα ταινία θα συνεργαστούν οι Seth Rogen, Will Ferrell και η σκηνοθέτης του "Blockers", Kay Cannon.

Σύμφωνα με το Collider, η ταινία θα έχει τον τίτλο "79ers" και θα εξιστορεί τις περιπέτειες μιας ομάδας ενηλίκων, οι οποίοι ξανασυναντιούνται μετά από χρόνια για να ολοκληρώσουν ένα κυνήγι θησαυρού που άφησαν στη μέση όταν ήταν έφηβοι.

Η ταινία θα έρθει από την Lionsgate και παραγωγοί

θα είναι οι Nathan Kahane, Evan Goldberg, Rogen και Ferrell. Εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι Matthew Janzen, Brady Fujikawa, Josh Fagen και Kevin Messick. Η Cannon θα σκηνοθετήσει το σενάριο των Dylan Meyer και Ben Schwartz.

"Η Kay είναι καταπληκτική στο να αιχμαλωτίζει χαρακτήρες σε περίεργες καταστάσεις και είναι η καλύτερη επιλογή για την κωμωδία ενηλικίωσης. Όταν τελειώσουμε την ταινία θέλω να έχει την αίσθηση ότι φτιάξαμε το 'Goonies' των ενηλίκων", είπε ο Kahane. "Αγάπησα το σενάριο με το που το διάβασα. Έχει καταπληκτικούς ρόλους για τους ηθοποιούς, οι οποίοι αν και αποξενωμένοι φίλοι έχουν την σοφία και την εμπειρία 30χρονων, και το βάρος της εφηβείας, που πρέπει να ξεπεράσουν καθώς ξαναενώνονται, για το κυνήγι θησαυρού που τους βαραίνει τόσα χρόνια".

Το "Blockers" ήταν το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Kay, η οποία απέφερε $100 εκ. παγκοσμίως. Για την εν λόγω ταινία είχε συνεργαστεί με τους Kahane και Rogen. Πρωταγωνιστούσαν οι Leslie Mann, Ike Barinholtz και John Cena. Μπορείτε να διαβάσετε το review μας εδώ.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Ιούνιο και να μας πείτε στα σχόλια σε ποιες αίθουσες θα κρυφτείτε από τον ήλιο. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN GreeceΟ Ansel Elgort πρωταγωνιστεί στο πρώτο trailer του "The Goldfinch"The Kitchen - Official Trailer #1Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 27/05-02/06

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα