Serie A : Βαλτωμένοι «Βιόλα», Σασουόλο χωρίς “οίκτο”! (hls)

Δύο «χαμένους» πόντους μέτρησε σήμερα η Φιορεντίνα, αναζητώντας μια θέση στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Περισσότεροι βολεμένοι από την ισοπαλία, Μπολόνια και Τορίνο στο «Ρενάτο ΝταλΆρα» ενώ για την Σασουόλο η Βενέτσια αποτέλεσε το τέλειο «θύμα», μένοντας σε δεινή θέση κάτω από τη γραμμή της επιβίωσης!

Φιορεντίνα – Ελλάς Βερόνα 1-1

Τα πρώτα 20 λεπτά περιείχαν ουσία στην Τοσκάνη όπου Φιορεντίνα και Ελλάς Βερόνα έμειναν ισόπαλες με σκορ 1-1.
Το σκορ άνοιξε ο Πολωνός Πιόντεκ στο 10ο λεπτό και οκτώ λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κέρδισα πέναλτι όταν ο Λαζάνια ανατράπηκε

από τον Μιλένκοβιτς. Από τα έντεκα βήματα ο Καπράρι έφερε το ματς στα ίσα

Βενέτσια – Σασουόλο 1-4

To γρήγορο γκολ του Ρασπαντόρι, μόλις στo 2ο λεπτό έπειτα από λάθος του Σβόμποντα, έδωσε «αέρα» στην Σασουόλο η οποία έκανε το 0-2 στο 17’ εκτέλεση πέναλτι του Μπεράρντι.
Δώδεκα λεπτά αργότερα ο Μπεράρντι ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα Ρομέρο και ο Σκαμάκα από την άσπρη «βούλα» πέτυχε το 0-3!
Σο 34’ π Ανρί μείωσε για τους γηπεδούχους αλλά δεν μπόρεσε κάτι καλύτερο. Στο 71’ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Μπεράρντι έγινε το 1-4.

Μπολόνια – Τορίνο 0-0
Δεν θέλησαν να ρισκάρουν πολλά πράγματα η Μπολόνια και η Τορίνο έχοντας πάντως αμφότερες τις ευκαιρίες – όχι δα τόσες πολλλές – για να σκοράρουν. Αυτό δεν έγινε και έτσι έμειναν κάπου στη μέση της βαθμολογίας, μακριά από κινδύνους αλλά και όχι κοντά στην προοπτική ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα