SL2: Στο +3 ο Λεβαδειακός από την ΑΕΚ Β’, πέρασε τα Χανιά ο Εργοτέλης!

Ο Λεβαδειακός νίκησε εύκολα με 3-0 τον Καραϊσκάκη Άρτας για την 16η αγωνιστική της Super League 2. “Κόλλησαν” στο 0-0 τα Χανιά στην Ιεράπετρα. Ο Εργοτέλης επικράτησε με 2-1 επί του Ηρόδοτου και προσπέρασε την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ανεβαίνοντας στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σημαντικό τρίποντο για την ομάδα της Λιβαδειάς, η οποία παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και

στο +3 από τη 2η ΑΕΚ Β’.

Λεβαδειακός – Καραϊσκάκης: 3-0

Ο Λεβαδειακός επικράτησε εύκολα με 3-0 επί του Καραϊσκάκη Άρτας για την 16η αγωνιστική της Super League 2. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Τζημόπουλο στο 44ο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νίλι (47′) και ο Πολέτο (68) διαμόρφωσαν το τελικό 3-0. Ο Λεβαδειακός πήρε το τρίποντο και παρέμεινε στην πρώτη θέση τιου βαθμολογικού πίνακα με 31 βαθμούς και αύξησε τη διαφορά στο +3 από την ΑΕΚ Β’, η οποία ηττήθηκε από την Κηφισιά με 2-1.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Τσάπρας, Τζημόπουλος, Λιάγκας, Παναγιώτου, Νίκας, Νίλι, Χάμοντ, Βρακάς, Μυτίδης, Συμελίδης.

Καραϊσκάκης: Λάζαρεβς, Πριόνας, Κλιγγόπουλος, Κρισμάρεβιτς, Πέδρο, Βαφειάδης, Νταλακούρας, Ναζίμ, Δερμιτζάκης, Γαλεάδης, Ντοναλντόνι.

ΟΦΙ – Χανιά: 0-0

Η Ιεράπετρα φιλοξένησε τα Χανιά με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έχασε έδαφος από τη μάχη που δίνει για τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Αντίθετα οι γηπεδούχοι κέρδισαν έναν πολύτιμο βαθμό. Οι φιλοξενούμενοι έπεσαν στην 7η θέση με 19 βαθμούς, ενώ η Ιεράπετρα είναι 10η με 17.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΙ (Βεργέτης): Καραγκιόζης, Τορίμπιο, Κάρδαρης, Μεσσιδόρο, Νεκούλ(60΄ Κατάλντι), Ντι Λορέντζο, Μπενίτεζ, Λεμονής, Βουό, Ζήσης, Αντερέγκεν.


Χανιά (Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Κουέτε, Καψάλης(88΄ Κόλλας), Παντεκίδης(69΄ Βάρκας), Πατάπης, Τσαμούρης, Ντοσάντος Αράνχα(59 Τριανταφυλλάκος), Μασούρας(69΄ Νικόλης), Παναγιωτούδης, Μπάχροβιτς, Βασιλόγιαννης.

Ηρόδοτος – Εργοτέλης: 1-2

Ο Εργοτέλης νίκησε τον Ηρόδοτο με ανατροπή και πήρε τόσο το διπλό, όσο και το τρίποντο με το οποίο πέρασε τα Χανιά και ανέβηκε στην 6η θέση του Β’ ομίλου για τη Super League 2. Η ομάδα του Ηρακλείου πήρε προβάδισμα με τον Πέιο στο 24′, αλλά ο Γκίνης έξι λεπτά αργότερα έκανε το 1-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κόνραντ στο 47ο λεπτό και έδωσε τους τρεις βαθμούς στον Εργοτέλη.

Οι συνθέσεις:

Ηροδοτος (Γιάννης Τάτσης): Δημηζάς, Αργκιλέσι, Βρεττός, Γκίνη, Αρναούτογλου, Ρουσσάκης, Μπαρμπόζα, Καρυωτάκης, Χαλκιαδάκης, Κορτσάμ, Μακριδάκης.

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης, Σερβιλάκης (Σαρρής 46’) Ποζατζίδης (Κατσούρι 66’ λ.τρ)Μίκο, Πέϊος, Μπουτσάκης (Hossam 75’) Appi, Κωστανάσιος, Κοκκίνης (Θεοδωράκης 87’) Conraad (Πατρινός 75’)

Keywords
Τυχαία Θέματα