Ματίγια: “Ίσως να… ξυπνήσαμε, συγγνώμη στον κόσμο του Άρη”

Ο Χαβιέ Ματίγια απολογήθηκε στον κόσμο του Άρη για τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασαν οι “κίτρινοι” και μίλησε για τη σημασία που έχει για την ομάδα του η νίκη επί του Παναιτωλικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χαβιέ Ματίγια:

“Όλοι γνωρίζουν ότι περάσαμε πραγματικά δύσκολες στιγμές τον τελευταίο μήνα, όμως δείξαμε ότι η ομάα είναι δυνατή. Έχουμε παίκτες με ποιότητα και προσωπικότητα και είναι σημαντική η νίκη, γιατί

ήρθε μετά από μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αξίζαμε τη νίκη και ελπίζουμε να γυρίσουμε σελίδα με αυτό το αποτέλεσμα.

Όλοι μας γνωρίζουμε τι είναι ο Άρης, ζούμε την ομάδα, ξέρουμε το πάθος που υπάρχει από τον κόσμο για τον Άρη και την αγάπη που έχει και καθημερινά προσπαθούμε για να τους κάνουμε χαρούμενος. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, περάσαμε δύσκολες στιγμές, αντιδράσαμε και αυτή η νίκη είναι για τον κόσμο.Το ποδόσφαιρο δεν σταματά και δεν περιμένει κανέναν. Όμως επιβιώσαμε από τις δυσκολίες. Πραγματικά λυπούμαστε για την τελευταία περίοδο που πέρασαμε ως ομάδα, όμως υπάρχουν και κακές στιγμές και αυτές ήρθαν. Ίσως να ξυπνήσαμε με αυτό το αποτέλεσμα για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα