Γουόριορς: Η παρέα επιστρέφει

Το Γκόλντεν Στέιτ είναι σίγουρα μια πολύ ωραία ιστορία και μια ομάδα που όποτε και να τη φέρουμε στο μυαλό μας θα την συνοδεύσουν αρκετά πράγματα, όπως οι όμορφες μπασκετικές εικόνες που μας έχει προσφέρει, η αύρα σαφώς της τελευταίας αυτοκρατορίας στο ΝΒΑ αλλά και τα πρόσωπα των ηγετών της που παραμένουν ή είναι έτοιμα να επιστρέψουν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Οι “πολεμιστές” έχουν ξεκινήσει περίφημα στην φετινή regular season και δείχνουν ότι σιγά σιγά η…παρέα επιστρέφει με τα παλιά μέλη σαφώς να είναι εκεί αλλά και τα νέα

να γίνονται κομμάτι σημαντικό της συγκεκριμένης ομάδας και να δημιουργούν και πάλι μια ωραία μπασκετική κατάσταση.

Ο Κλέι Τόμπσον θα επιστρέψει λογικά μέσα στον Δεκέμβριο με τους Κάρι και Γκριν να ανυπομονούν να δούνε στο πλευρό τους και πάλι τον συνοδοιπόρο τους με τον οποίο έζησαν εξαιρετικές στιγμές και πανηγύρισαν μεγάλες επιτυχίες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ο Καλιφορνέζος είναι ένα από τα πιο σημαντικά κύτταρα του συγκεκριμένου οργανισμού και η επιστροφή του θα δώσει μια μεγάλη ώθηση σε ολόκληρη την ομάδα για πολλούς και διάφορους λόγους. Οι Κάρι και Γκριν είναι πάντα εκεί και αποτελούν μαζί με τον Τόμπσον τις πιο δυνατές σταθερές και την βάση για τις πιθανές επόμενες επιτυχίες.

Ο Στιβ Κερ γνώριζε καλά ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα έπρεπε να δημιουργήσει κάτι ξανά, με έναν σημαντικό σύμμαχο όμως που παίζει έναν ρόλο τεράστιο στην συγκεκριμένη διαδικασία και σαφώς αναφέρομαι στην τριάδα των παικτών που αποτελούσαν και αποτελούν την…καρδιά της συγκεκριμένης ομάδας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Το Γκόλντεν Στέιτ έχει ένα ρόστερ πολύ ποιοτικό και ταυτόχρονα συμβατό με αυτό που θέλουν να παίξουν οι πρωταθλητές του 2018 όπως επίσης και με την αγωνιστική ταυτότητα που θέλουν να έχουν μέσα στο παρκέ.

Ο Τζόρνταν Πουλ παρουσιάζει μια πολύ καλή εικόνα, ενώ ο Άντριου Ουίγκινς και αυτός έχει μπει καλά στην λειτουργία του συνόλου με τους Πέιτον και Ότο Πόρτερ Τζούνιορ να έχουν πολλές δυνατότητες και περιθώρια βελτίωσης. Ο Τοσκάνο – Άντερσον θα επιστρέψει και αυτός από τον τραυματισμό του όπως και ο Γουάισμαν και όπως εύκολα γίνεται κατανοητό το βάθος της ομάδας γίνεται ακόμα μεγαλύτερο σε όλα τα επίπεδα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Οι Γουόριορς έχουν δημιουργήσει και πάλι ένα πολύ ισχυρό σύνολο που μακάρι να μας προσφέρει ξανά απίστευτες μπασκετικές στιγμές. Επίσης κάτι που πρέπει σημειωθεί είναι το συγκεκριμένο ρόστερ τους δίνει και την δυνατότητα να αλλάξουν πράγματα με κάποια πιθανή σημαντική ανταλλαγή στην πορεία του πρωταθλήματος. Η παρέα δείχνει να επιστρέφει λοιπόν και το χαμόγελο που υπάρχει συνεχώς στο πρόσωπο του Κάρι θα “περιγράφει” και την αγωνιστική εικόνα της συγκεκριμένης ομάδας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα