SL1: Μασούρας, Κωνσταντέλιας οι πιο… ακριβοί Έλληνες (Vids)

Η μπάλα κυλάει και μαζί με αυτή αυξομειώνονται και οι τιμές των… μετοχών των παικτών. Τέλος σεζόν και εν όψει της έναρξης της επόμενης, στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο γίνεται πάντα μια αποτίμηση.

Μένοντας στο Πρωτάθλημα της SL1 διαπιστώνει κάποιος από τις τιμές που υπάρχουν στο transfermarkt ότι οι δύο πιο ακριβοί Ελληνες αυτή τη στιγμή είναι ο Γιώργος Μασούρας και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Εκαστος κοστολογείται με 6 εκ. ευρώ με τους δύο παίκτες να έρχονται πάντως από διαφορετικούς… δρόμους καθώς η μετοχή του Κωνσταντέλια είναι σε ένα εντυπωσιακό και διαρκές

limit up κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Οι περιπτώσεις των παικτών που ακολουθούν αφορά στους Ελληνες που αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα της SL1 -και όχι στο εξωτερικό- και έχει να κάνει με τους παίκτες που είναι από τα 2 εκ. ευρώ και πάνω. 

Γιάννης Κωνσταντέλιας: Η πρώτη, επί της ουσίας, σεζόν του με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, του δίνει ένα εντυπωσιακό limit up. Τον προηγούμενο Νοέμβριο ήταν στις 400.000 ευρώ, τον Φεβρουάριο πήγε στα 4 εκ. και τώρα είναι στα 6 εκ. ευρώ. 

Γιώργος Μασούρας: Είναι επίσης στα 6 εκ. ευρώ, με διαφορετική πορεία αυτή τη σεζόν στη μετοχή του σε σχέση με τον Κωνσταντέλια. Ο Μασούρας πέρσι ήταν στα 10 εκ., τον προηγούμενο Νοέμβριο ήταν στα 7.5 εκ., τώρα είναι στα 6 εκ.

Φώτης Ιωαννίδης: Βρίσκεται στα 2.5 εκ. Η μετοχή του επίσης έκανε limit up. Πέρσι ήταν στο 1.2 εκ ενώ τον προηγούμενο Φεβρουάριο ήταν στο 1.5 εκ. 

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης: Επίσης στα 2.5 εκ. Και για τον Κουλιεράκη ήταν η πρώτη του γεμάτη σεζόν με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και η μετοχή του ήταν σε άνοδο. Τον προηγούμενο Νοέμβριο ήταν στο 1.5 εκ., τον Φεβρουάριο είχε πάει στα 2 εκ. ευρώ.

Κώστας Φορτούνης: Είναι στα 2.5 εκ. Το δικό του limit up ήταν στα 10 εκ. τον Δεκέμβριο του 2019. Πέρσι ήταν στα 3 εκ., τον Νοέμβριο ήταν στα 2 εκ. ευρώ.

Πέτρος Μάνταλος: Είναι στα 2.5 εκ με το δικό του limit up να είναι στα 4 εκ. τον Φεβρουάριο του 2021. Αυτή τη σεζόν ήταν σταθερά στα 2.5 εκ.

Λευτέρης Λύρατζης: Είναι στα 2 εκ. ευρώ, πέρσι ήταν στο 1.5 εκ. Τον προηγούμενο Νοέμβριο πήγε στα 2 εκ. και έχει παραμείνει εκεί.

Παναγώτης Ρέτσος: Είναι στα 2 εκ. ευρώ. Το δικό του limit up ήταν μετά τη μετεγγραφή του, στη Λεβερκούζεν, πριν από 3 χρόνια, στα 18 εκ. ευρώ. Αυτή τη σεζόν, βρέθηκε στα 2.5 εκ. τον προηγούμενο Νοέμβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα