SDCC 2019: Τελειώνει το Agents of SHIELD με την 7η σεζόν του

Το τελευταίο αντίο πλησιάζει.

To "Agents of SHIELD" θα τελειώσει με την έβδομη του σεζόν του στο ABC, όπως επιβεβαιώνει ο επίσημος λογαριασμός της σειράς στα κοινωνικά δίκτυα.

"Η σεζόν 7 του επόμενου καλοκαιριού θα είναι η τελευταία για το Agents of SHIELD. Ευχαριστούμε τους θαυμαστές μας, που μας επέτρεψαν να γίνουμε το μακροβιότερο τηλεοπτικό show της Marvel TV μέχρι στιγμής", έγραψαν στο Twitter.

To

"Agents of SHIELD" βρίσκεται αυτήν την στιγμή στην έκτη σεζόν του και ο επικεφαλής της Marvel TV, Jeph Loeb, είπε ότι τελειώνει "υπέροχα" αλλά οι fans θα πρέπει να προετοιμαστούν για την επόμενη σεζόν καθώς με το τέλος να πλησιάζει, έχουν την ελευθερία να πάρουν πιο μόνιμες και σημαντικές αποφάσεις για την ιστορία. "Όταν ξέρεις τι κάνεις, μπορείς να πάρεις μεγαλύτερα ρίσκα, σχετικά με την ζωή και τον θάνατο", είπε. "Αυτού του είδους οι αποφάσεις είναι ξαφνικά πραγματικότητα γιατί δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πως θα επαναφέρουμε κάτι στην επόμενη σεζόν. Αυτήν την φορά θα είναι το τέλος της ιστορίας".

Μάθαμε επίσης ότι η έβδομη σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει την παραγωγή και αυτήν την στιγμή γυρίζεται το τελευταίο επεισόδιο. Τέλος, έδειξαν ένα νέο trailer για το υπόλοιπο της έκτης σεζόν (δείτε το παραπάνω).

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα του SDCC 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Jay and Silent Bob Reboot Official Red Band Trailer - Comic Con 2019 SDCC 2019: Πρώτο trailer, αφίσα και εμφάνιση έκπληξη για το "Top Gun: Maverick" SDCC 2019 - Top Gun: Maverick - Πρώτο επίσημο trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα