SDCC 2019: Ανοιχτή αφήνει την πιθανότητα για κόμικ του Negan ο Robert Kirkman

Ο Robert Kirkman μιλάει για πρώτη φορά μετά το τέλος του "The Walking Dead".

Το κόμικ του "The Walking Dead" μπορεί να τελείωσε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Robert Kirkman δεν έχει άλλες ιστορίες για να πει από αυτόν τον κόσμο, ειδικά όσον αφορά τον Negan. Οι τελευταίες σελίδες του φινάλε περιείχαν ένα γράμμα από τον ίδιο τον Kirkman προς τους fans, όπου γράφει τις σκέψεις του για το τέλος του κόμικ. Μόνο που αφήνει τους θαυμαστές με ένα τελειωτικό teaser:

"Υ.Γ. - Ο Negan ζει".

Κατά τη διάρκεια του πάνελ του στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο, ο δημιουργός ερωτήθηκε σχετικά με αυτήν τη νύξη κι αν αυτή πρόκειται να οδηγήσει σε ένα άλλο TWD κόμικ που θα επικεντρώνεται στον εν λόγω fan-favorite χαρακτήρα.

Negan ζει. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα πολύ καλό στοιχείο. Είναι ακόμα εκεί έξω, θεωρητικά ζει σ' αυτήν τη φάρμα, οπότε ίσως να υπάρχει μια ιστορία να πούμε εδώ" είπε ο Kirkman. "Είναι πιθανό αυτό να είναι η 'διαφυγή μου' αν η καριέρα μου πάρει την κατιούσα. Απλά θα βγάλω ένα κόμικ του Negan στα 42 μου. Το αστείο είναι ότι είμαι αρκετά κοντά στα 42 και νομίζω πως η καριέρα μου όντως θα ξεκινήσει την κατηφόρα σύντομα. Αλλά ναι, δεν υπάρχουν ακόμα σχέδια, αλλά υπάρχει η επιλογή."

Οπότε, ακόμα κι αν ο Kirkman δεν έχει επίσημα σχέδια για να ξεκινήσει ένα νέο TWD κόμικ ξανά για να αποκαλύψει τι γίνεται με τον Negan, προφανώς άφησε περιθώριο στο υλικό που μπορεί να πιάσει και να διαμορφώσει, στην περίπτωση που αποφασίσει να επιστρέψει στη σειρά.

Στο μεταξύ, η τηλεοπτική TWD εκδοχή του AMC ανανεώθηκε για 10η σεζόν. Ο πρωταγωνιστής Andrew Lincoln έχει ήδη αποχωρήσει από τη σειρά, αλλά αναμένεται να επιστρέψει για μια σειρά τριών τηλεταινιών που ετοιμάζει το κανάλι, οι οποίες θα συνεχίσουν την ιστορία του Rick Grimes. Η συμπρωταγωνίστριά του, Danai Gurira, λέγεται πως επίσης θ' αποχαιρετήσει τη σειρά, αλλά μπορεί να σταθεί στο πλάι του Lincoln στα τρία spin-off. Όσο για το πρώτο τηλεοπτικό spin-off του Walking Dead, με τίτλο "Fear the Walking Dead", προβάλλει τώρα τον πέμπτο του κύκλο.

Meanwhile, The Walking Dead TV series on AMC has been renewed through Season 10. Stars Andrew Lincoln has already left the regular series, but is returning for a series of three Walking Dead films that will continue Rick Grimes' story. Star Danai Gurira is also said to be leaving the series, but could join Lincoln for the three spinoff films. And the first Walking Dead spinoff, Fear the Walking Dead is airing its fifth season currently.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα του SDCC 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceJay and Silent Bob Reboot Official Red Band Trailer - Comic Con 2019SDCC 2019: Τελειώνει το Agents of SHIELD με την 7η σεζόν τουSDCC 2019: Πρώτο trailer, αφίσα και εμφάνιση έκπληξη για το "Top Gun: Maverick"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα