SDCC 2019: Νέα κόμικ ανακοινώνει η Marvel για το τελευταίο τρίμηνο του 2019

Γεμάτο με νέους τίτλους το φθινόπωρο.

Νέα κόμικς ανακοίνωσε η Marvel για τον Οκτώβριο και περιλαμβάνουν Spider-Man, Mary Jane, Ghost Rider, νέα universes...και χαρακτήρες από παιχνίδια.

Κατά την διάρκεια του SDCC 2019, η Marvel Comics ανακοίνωσε αρκετούς νέους τίτλους για τον Οκτώβριο. Ο Miles Morales

θα πρωταγωνιστήσει σε νέα σειρά, που θα διαδραματίζεται στο Multiverse. Το "Spider-Verse" θα είναι μια μίνι σειρά έξι τευχών από τον συγγραφέα Jed MacKay και διάφορους καλλιτέχνες, όπως οι Juan Frigeri, Stuart Immonen, Stacey Lee, κ.α. Το εξώφυλλο του πρώτου τεύχους (παρακάτω) σχεδίασε ο Wendell Dalit της ταινίας "Spider-Man: Into the Spider-Verse".

Τη δική της σειρά αποκτά και η Mary Jane. Το "The Amazing Mary-Jane" των Leah Williams και Carlos Gomez βάζει στο επίκεντρο την γνωστή αγαπημένη του Peter Parker, με την ιστορία της να εμπνέεται από το "Amazing Spider-Man #25".

Το παιχνίδι της Marvel, "Marvel Future Fight", θα γεννήσει τρεις νέους τίτλους σε συγγραφή της Alyssa Wong. Τα "Crescent and Io", "White Fox" και "Luna Show" έχουν αναλάβει οι καλλιτέχνες Jon Lam, Kevin Libranda, Gang Hyuk Lim. Τα τρία κόμικς θα διηγούνται τις προελεύσεις αυτών των νέων χαρακτήρων της εταιρείας, που είδαμε στο παιχνίδι φορητών συσκευών και για λίγο στο "War of the Realms: New Agents of Atlas" .

Το ακυρωμένο "Deadpool" γίνεται επίσης relaunch τον Οκτώβριο και μετρά ξανά από την αρχή με νέα δημιουργική ομάδα, ενώ το "Ghost Rider" επιστρέφει λίγο πιο μετά τον Νοέμβριο.

Ο Δεκέμβριος θα κλείσει με ένα τελευταίο comic event, μετά τα φετινά "War of the Realms", "House/Powers of X", "Absolute Carnage", για το οποίο όμως δεν μας έδωσαν πληροφορίες.

Τέλος, η Marvel έκανε tease ένα νέο κόμικ - το "Annihilation", που παρόμοιο του είχαμε δει το 2006 και μια εικόνα με το έτος 2099, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα ξαναδούμε το universe 2099, που αρχικά έδειχνε το μέλλον της Earth-616, αλλά αργότερα άλλαξε σε Earth-928. Τελευταία φορά είδαμε αυτό το universe στο "Secret Wars" του 2015. Για κανένα από τα δύο projects δεν δόθηκαν πληροφορίες, πέραν από τις teaser εικόνες τους.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα του SDCC 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceThe Witcher | Επίσημο Teaser | Netflix (Υποτιτλισμένο)SDCC 2019: The Walking Dead: Season 10 TrailerSDCC 2019: Άτιτλο The Walking Dead Movie Teaser Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα