SDCC 2019: Σε κόμικ έρχεται η άνοδος του Kylo Ren

Μετά τον Vader, ο Soule αναλαμβάνει τον Kylo Ren.

H Marvel Comics ανακοίνωσε μια νέα σειρά "Star Wars", που θα ακολουθεί την άνοδο του Kylo Ren και την ιστορία των Knights of Ren.

Η μίνι σειρά "The Rise of Kylo Ren" θα βγει τον Δεκέμβριο πριν την κυκλοφορία της επερχόμενης ταινίας "The Rise of Skywalker" και θα αποτελείται από τέσσερα τεύχη. Την συγγραφή της ανέλαβε ο Charles Soule (Darth Vader) και θα

αφορά τον Kylo Ren και τους Knight of Ren - την ιστορία, που οι περισσότεροι παρακαλούν να μάθουν απ' όταν τους πρωτοείδαμε στο "The Force Awakens".

Αυτή δεν θα είναι η μόνη σειρά κόμικ, που θα οδηγεί στο τελευταίο κινηματογραφικό Επεισόδιο του "Skywalker Saga". Ανακοινώθηκε ακόμη μια μίνι σειρά, το "Allegiance", του σεναριογράφου Ethan Sacks και του καλλιτέχνη Luke Ross.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα του SDCC 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceThe Witcher | Επίσημο Teaser | Netflix (Υποτιτλισμένο)SDCC 2019: The Walking Dead: Season 10 TrailerSDCC 2019: Άτιτλο The Walking Dead Movie Teaser Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα