SDCC 2019: Η ομάδα των Young Justice επιστρέφει για 4η σεζόν

Όλο καλά νέα είναι η DC στο Comic-Con.

Για ακόμα μια σεζόν ανανεώνεται η σειρά κινουμένων σχεδίων της DC, "Young Justice".

Η ανακοίνωση έγινε στο Comic-Con, το οποίο πραγματοποιείται αυτήν την περίοδο στο Σαν Ντιέγκο. Σε αυτό, οι εκτελεστικοί παραγωγοί Greg Weisman και Brandon Vietti, έδωσαν την ευκαιρία στο κοινό που παρευρέθηκε να παρακολουθήσει ένα από τα νέα επεισόδια και ανακοίνωσαν ότι η παραγωγή της 4ης σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει. Αυτό σημαίνει

ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πάρα πολύ όπως στην δεύτερη και τρίτη σεζόν.

"Γράφουμε. Βρίσκουμε ιστορίες. Το 'χουμε", είπε ο Vietti.

Όσον αφορά το τι θα δούμε στην 4η σεζόν, ο Weisman είπε:

"Έρχεται περισσότερο Apokolips. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα με αυτό και χτίζεται με κάθε σεζόν. Οι σεζόν μέχρι στιγμής ήταν επικεντρωμένες στην υπόθεση, αλλά στην 4η σεζόν θα επικεντρωθούμε περισσότερο στους χαρακτήρες. Θα υπάρξουν και νέοι, δεν λέω ποιοι, αλλά θα επικεντρωθούμε σε μικρότερο cast".

Στην σεζόν που πέρασε είδαμε νέους χαρακτήρες, όπως οι Forager (Jason Spisak) και Halo (Zehra Fazal). Τα ήδη υπάρχοντα μέλη είναι τα Static, Kid Flash, Robin, Wonder Girl, Spoiler, Blue Beetle, Thirteen, Arrowette, Arsenal και Beast Boy. Οι Darkseid και Vandal Savage ήταν οι κύριοι κακοί της σεζόν και η Tigress μας γνώρισε τρεις νέους χαρακτήρες.

Σε σχετικά νέα το νέο crossover του Arrowverse, "Crisis on Infinite Earths", θα έρθει το Φθινόπωρο του 2019 και τα γεγονότα του θα επηρεάσουν τις σεζόν των "Arrow", "The Flash", "Supergirl", "DC's Legends of Tomorrow" και "Batwoman".

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα του SDCC 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.

IGN Greece SDCC 2019: Πρώτο full trailer για την σειρά Watchmen του HBO Westworld Season 3 Trailer - Comic Con 2019 The Witcher | Επίσημο Teaser | Netflix (Υποτιτλισμένο)

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα