SDCC 2019: "Ενήλικο" θα είναι το "The Witcher" σύμφωνα με την showrunner

Πολιτική, Τέρατα και Σεξ...

H showrunner του "The Witcher", Lauren Hissirch, αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες για την 'ενήλικη' επερχόμενη σειρά του Netflix.

Σε συνέντευξή της με το Entertainment Weekly, εξήγησε "Δεν βασίζεται στο βιντεοπαιχνίδι, είναι ακριβής μεταφορά του βιβλίου. Το όποιο είναι τέλειο, μιας και το βιντεοπαιχνίδι βασίζεται στα βιβλία. Πήγαν σε μια κατεύθυνση, ενώ εμείς πάμε σε μία άλλη".

Αντ'αυτού, η σειρά φαίνεται πως θα ακολουθήσει το δρόμο που άνοιξε το "Game of Thrones" και θα είναι μια μίξη πολιτικών,

σεξ και δράματος, ενώ η πρώτη σεζόν θα επικεντρώνεται στην παρουσίαση του κόσμου, χωρίς να υπάρχει κάποιος κακός.

"Δεν υπάρχει στην πραγματικότητα κακός", είπε η Hissirch. "Μας αρέσει να εξερευνούμε τις διάφορες γωνιές του κόσμου. Οι χαρακτήρες που θα σας αρέσουν στην αρχή, μπορεί αν μην σας αρέσουν στο τέλος. Και οι χαρακτήρες που θα μισήσετε, γιατί είναι πολύ κακοί, παρακινούνται από κάτι ανθρώπινο και διασκεδαστικό. Ανακάλυψα όταν το έγραψα και το είδα ότι οι συμπάθειες αλλάζουν πολύ".


Μια τακτική που ακολουθήθηκε και από το "Game of Thrones" είναι η στροφή των χαρακτήρων από καλοί και κακοί και το αντίθετο. Και όπως και η σειρά του HBO, η Hissirch προειδοποίησε το κοινό να δει την σειρά χωρίς κάποιο παιδί στο δωμάτιο.

"Τα παιδιά μου δεν επιτρέπονται να δουν την σειρά, μετά το περιστατικό που ένα από αυτά μπήκε κρυφά και είδε κάτι που τον τρόμαξε", είπε. "Είναι μια ενήλικη σειρά". Ήταν σημαντικό για μένα η βία και το σεξ που υπάρχει στην σειρά, να υπάρχει για κάποιο λόγο, και όχι απλά για να σοκάρει. Νομίζω το κοινό μπορεί να καταλάβει την διαφορά".

Η Hissrich αποκάλυψε ότι η σειρά είναι έγκαιρη με την σημερινή εποχή.

"Ο Geralt είναι ένας κυνηγός τεράτων και από την αρχή συζητούσαμε πως θα παρουσιάσουμε την σχέση ανθρώπων και τεράτων. Το κοινό θα ξαφνιαστεί από το πόσο τέρατα μπορέσαμε να κάνουμε και την σημασία τους στην ιστορία. Οι ιστορίες των τεράτων είναι ανάλογες με τα διαφορετικά πολιτικά γεγονότα που συμβαίνουν στην χώρα μας τώρα".

Όσον αφορά το πότε θα δούμε την σειρά, η Hissrich είχε εξηγήσει και στο παρελθόν μέσω του Twitter "ότι η ποιότητα υπερέχει την ταχύτητας" και ότι μάλλον θα την δούμε κάποια στιγμή το 2020.

Πρωταγωνιστής της σειράς θα είναι ο Henry Cavill, ο οποίος ήταν και η πρώτη επιλογή της showrunner για τον ρόλο. Ο Cavill είχε αρχικά εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον ρόλο σε συνέντευξή του στο IGN.

Άλλα μέλη του cast είναι οι Eamon Farren ("Twin Peaks") ως Cahir, Joey Batey ("Knightfall") ως Jaskier, Lars Mikkelsen ("House of Cards") ως Stregobor, Royce Pierreson ("Spectral") ως Istredd, Maciej Musiał ως Sir Lazlo και Wilson Radjou-Pujalte ("Hunter Street") ως Dara.

Οι ηθοποιοί συμπληρώνουν το cast, που περιλαμβάνει ήδη αρκετά ονόματα, των Jodhi May (Game of Thrones, Genius) ως Queen Calanthe, Bjorn Hlynur Haraldsson (Fortitude) ως ο σύζυγος της, Eist, Adam Levy (Knightfall, Snatch) ως ο δρυΐδης Mousesack, MyAnna Buring ως η επικεφαλής της ακαδημίας μάγων στην Aretuza, Tissaia, Mimi Ndiweni και Therica Wilson-Read ως μαθήτριες, Millie Brady ως πριγκίπισσα Renfri, Anna Shaffer (Harry Potter) ως Triss Merigold, Freya Allan (Into the Badlands) ως Ciri και Anya Chalotra (Wanderlust) ως Yennefer.

Βασισμένη στα γνωστά βιβλία του Andrzej Sapkowski και στο δημοφιλές παιχνίδι της CD Projekt Red, το "The Witcher" ακολουθεί τον "Geralt of Rivia, έναν μεταλλαγμένο κυνηγό τεράτων, ο οποίος παλεύει να βρει τη θέση του σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι είναι πιο πονηροί από τα τέρατα". Το βιντεοπαιχνίδι κυκλοφόρησε το 2007 και έχει πουλήσει 33 εκ. αντίτυπα παγκοσμίως.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα με οχτώ επεισόδια και τον προηγούμενο Φεβρουάριο, η Hissrich αποκάλυψε την ολοκλήρωση του σεναρίου του πρώτου επεισοδίου από τους σεναριογράφους των "Daredevil" και "Jessica Jones", Sneha Koorse και Jenny Klein.

Για ό,τι νεότερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece
Keywords
Τυχαία Θέματα