Νέες λεπτομέρειες για το Marvel Ultimate Alliance 3

Ετοιμαστείτε για Loki, Cyclops και Punisher.

H Marvel αποκάλυψε τους πρώτους χαρακτήρες που θα έρθουν ως DLC στο Marvel Ultimate Alliance 3. Ετοιμαστείτε λοιπόν για Loki, Cyclops, Colossus, Blade, Moon Knight, Punisher και Morbius.

Όσοι παρευρέθηκαν στο πάνελ της Marvel

στο Comic Con του San Diego νωρίτερα σήμερα είδαν από πρώτο χέρι τους χαρακτήρες που θα προστεθούν στο παιχνίδι μετά την κυκλοφορία του. Ξεκινάμε με Loki, ο οποίος θα είναι unlockable, δηλαδή δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε τίποτα για να τον αποκτήσετε. Ο Loki θα μπορεί να δημιουργήσει κλώνους του εαυτού του, να δημιουργήσει ανεμοστρόβιλους αλλά και να εκμεταλλευτεί τον πάγο.

Οι επόμενοι δύο είναι οι Cyclops και Colossus, οι οποίοι δεν θα είναι διαθέσιμοι από την αρχή. Οι δύο ήρωες θα έρθουν στο παιχνίδι με το DLC που θα κυκλοφορήσει εντελώς δωρεάν στις 30 Αυγούστου.

Ας δούμε όμως ποιοι χαρακτήρες θα κυκλοφορήσουν ως τμήμα του Expansion Pass, το οποίο θα κοστίζει 20 δολάρια. Αυτοί είναι οι Blade, Moon Knight, Punisher, και Morbius. Όπως και με τον Loki, πρόκειται για την πρώτη φορά που Punisher και Morbius είναι playable σε κάποιο Ultimate Alliance.

Όσοι επίσης παρευρέθηκαν στο πάνελ κατάφεραν να πάρουν ένα Marvel Ultimate Alliance comic book. Δυστυχώς πάντως το studio δεν αποκάλυψε ποιοι χαρακτήρες θα έρθουν με το X-Men και το Fantastic Four pack, αλλά όταν αυτό συμβεί εσείς θα το μάθετε πρώτοι από εμάς.

IGN GreeceΟ επικεφαλής της Id Software αποφασίζει να αποσυρθείGears 5 - Versus Tech Test Trailer21 λεπτά Torchlight 2 Gameplay στο Nintendo Switch

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα