Red Dead Redemption 2: Λεπτομέρειες για 7 νέες τοποθεσίες

Ένας ποικιλόμορφος κόσμος.

Η Rockstar Games κυκλοφόρησε σήμερα νέα screenshots και artworks αρκετών τοποθεσιών γύρω από τα σύνορα και τις πόλεις του Red Dead Redemption 2.

Οι πρόσφατες εικόνες παρουσιάζουν το πόσο ποικίλα είναι τα περιβάλλοντα του Red Dead Redemption 2. Οι εικόνες δείχνουν πραγματικές τοποθεσίες όπως τις Ocky Mountains, the Great Plains και New Orleans, με την τυπική προσέγγιση της Rockstar

να αναθέτει σε αυτές τις τοποθεσίες τα δικά της ονόματα.

Πρώτα βλέπουμε την περιοχή Valentine, στην οποία η Rockstar αναφέρεται ως "μια ακατοίκητη, τραχιά και πεπατημένη πόλη στα Heartlands" με δημοπρασίες ζωικού κεφαλαίου που "προσελκύουν εμπόρους, κτηνοτρόφους, καουμπόηδες, χαρτοπαίκτες, απατεώνες και ιερόδουλες, που ψάχνουν να κερδίσουν κάποια χρήματα, να κάνουν σαματά και να περάσουν καλά".

Το Annesburg είναι μια πόλη εξόρυξης άνθρακα όπου "η ζωή δεν είναι εύκολη". Οι συνθήκες εργασίας είναι "τρομερές και με μικρή αμοιβή και πολλοί άντρες έχουν χάσει τη ζωή τους σε αυτά τα λαγούμια".

Η τοποθεσία Saint Denis φαίνεται να είναι αναγραμματισμός του Red Dead Redemption 2 για τη Νέα Ορλεάνη. Η Rockstar το αποκαλεί "ένα καζάνι γεμάτο πολιτισμούς και ανθρώπους, όπως επιχειρηματίες, κοινωνικοί λειτουργοί, ναυτικοί, εργάτες, ζητιάνοι και κλέφτες που ζουν δίπλα δίπλα".

Το όρος Hagen είναι μια σημαντική κορυφή στην οροσειρά Grizzlies, που υψώνεται πάνω από μια λίμνη. Εδώ, οι παίκτες θα βρουν το κύριο μονοπάτι.

Στη περιοχή Rhodes, οι παίκτες θα βρουν μια νότια πόλη που μπορεί να φαίνεται "σωστή" αλλά έχει "πιαστεί στην έχθρα μεταξύ Braithwaites και Grays" για χρόνια. Το backstory εδώ εμφανίζεται σαν να μπορούσε να είναι μια οπτική στην κλασική διαμάχη Hatfield-McCoys, που μεταφέρθηκε στο νότο.

Η Strawberry ήταν απλώς μια "μικρή πόλη", αλλά όλα άλλαξαν όταν ένας "εκκεντρικός" δήμαρχος είχε "εμμονή με τη μετατροπή της σε πολιτιστικό φάρο για πλούσιους τουρίστες". Οι ντόπιοι είναι "σαστισμένοι" από αυτό το σχέδιο.

Τέλος, το Lagras είναι ένας απομακρυσμένος οικισμός με βλάστηση. Οι πολίτες της είναι κατά κανόνα αυτάρκεις, έχοντας έσοδα από την αλιεία ή την καθοδήγηση ταξιδιωτών.

Το Red Dead Redemption 2 θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου για το PlayStation 4 και το Xbox One. Η Rockstar έδωσε νέες λεπτομέρειες για την πλοκή, ενώ συστηθήκαμε με όλα τα μέλη της συμμορίας του Dutch Van der Linde.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΝέες πληροφορίες για την πλοκή του Red Dead Redemption 2Red Dead Redemption: H Rockstar αποκαλύπτει τα όνομα των μελών της συμμορίαςRed Dead Redemption 2: Απόδοση 4Κ και για το PS4 Pro

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα