Read Dead 2: Βαθύτερη ματιά στον κόσμο του μέσα από το τελευταίο gameplay video

Ένας τεράστιος κόσμος...

Το δεύτερο gameplay trailer του Red Dead Redemption 2 κυκλοφόρησε σήμερα, και μας βάζει ακόμα βαθύτερα στον ανοιχτό κόσμο του παιχνιδιού.

Το νέο υλικό παρουσιάζει μια κλοπή σε ένα τραίνο, κράτηση ομήρων σε κατάστημα και ληστεία σε σπίτι. Επίσης βλέπουμε το First-person mode του τίτλου για πρώτη φορά.

Το Dead Eye system φαίνεται να έχει επεκταθεί και θα προοδεύει σταδιακά επιτρέποντας βολές σε slow

motion. Παράλληλα θα παρουσιάζει τα πιο αδύναμα σημεία των εχθρών.

Στο βίντεο έχουμε τον Arthur να ακολουθείται από κεφαλοκηνυγούς, οι οποίοι θα επιστρέφουν όποτε ο παίκτης έχει.. τιμή πάνω από το κεφάλι του!

Το trailer δείχνει την παραμετροποίηση ρούχων, φαγητών και μεταφορικών μέσων. Υπάρχει επιλογή για ξύρισμα και μπάνιο του ήρωα - ή και όχι. Φαίνεται πως οι επιλογές σε αυτό τον τομέα θα είναι αμέτρητες.

Το Red Dead Redemption 2 κυκλοφορεί 26 Οκτωβρίου για Xbox One και PlayStation 4, με το multiplayer να ξεκινάει τον Νοέμβριο σε beta μορφή.

Όσο περιμένουμε την κυκλοφορία δείτε τις 79 μικρές, αλλά σημαντικές λεπτομέρειες που παρατηρήσαμε μέσα στο παιχνίδι.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Πάνος είναι συντάκτης του IGN Greece, ζυθοποιός και φανατικός της λογοτεχνίας τρόμου. Βρείτε τον στο Facebook ή στην τοπική σας pub.

IGN GreeceΈρχεται νέο Gameplay Video του Red Dead Redemption 2Red Dead Redemption 2: Το μέγεθός του και η χωρητικότητα του onlineRed Dead Redemption 2: Κυνήγι, Ψάρεμα και άγρια φύση

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα