Primera Division: Tα στιγμιότυπα της 28ης αγωνιστικής (vids)

Primera Division: Tα στιγμιότυπα της 28ης αγωνιστικής (vids)csaranΔευ, 03/22/2021 - 00:32

Ατλέτικο Μαδρίτης - Αλαβές 1-0

Μια τεράστια νίκη πήρε η πρωτοπόρος της Primera Division η οποία για να έρθει χρειάστηκε ο Όμπλακ να αποκρούσει το πέναλτι του Χοσέλου στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης! Με αυτή τη νίκη οι "Ροχιμπλάνκος" διατηρούν απόσταση 4 βαθμών

από την Μπαρτσελόνα και 6 από την Ρεάλ με 10 αγώνες ακόμα να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Στην άλλη πλευρά η Αλαβές παραμένει σε δύσκολη θέση και προτελευταία στον βαθμολογικό πίνακα μόνο επάνω από την Ουέσκα. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε Λουίς Σουάρες.

 

 

Σοσιεδάδ - Μπαρτσελόνα 1-6

 

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψαν την εκτός έδρας αναμέτρηση οι παίκτες του Ρόναλντ Κούμαν αφού δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στην αντίπαλο τους και από το πρώτο ημίχρονο ουσιαστικά με δυο τέρματα είχαν καθαρίσει την υπόθεση νίκη. Μετά από την συγκεκριμένη επικράτηση οι "Μπλαουγκράνα" επέστρεψαν και πάλι στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίσω μόνο από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης με την Σοσιεδάδ παρά την ήττα να παραμένει στην πρώτη πεντάδα. Δύο τέρματα από τους Ντέστ και Μέσι και από ένα για Γκριεζμάν και Ντεμπελέ, για τους γηπεδούχους σκόραρε ο Μπαρενετσέα. 

Θέλτα - Ρεάλ Μαδρίτης 1-3

 

Οι "Μερένγκες" πήραν μια δύσκολη αλλά και σημαντική νίκη στην έδρα της Θέλτα που τους βοήθησε να διατηρηθούν κοντά σε Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους ήθελαν ένα θετικό αποτέλεσμα για να μπορέσουν να πλησιάσουν την οκτάδα και να διεκδικήσουν με περισσότερες αξιώσεις ένα εισιτήριο που οδηγεί στο Europa Legue. Εξαιρετικός ο Μπενζεμά με δυο τέρματα (20΄,30΄) με το τρίτο γκολ να το σημειώνει ο Μάρκο Ασένσιο, ενώ για την Θέλτα σκόραρε ο Ιάγο Άσπάς.

Βαγιαδολίδ - Σεβίλλη 1-1

 

Απίθανο φινάλε είχε η συγκεκριμένη αναμέτρηση αφού οι Ανδαλουσιάνοι χρειάστηκαν γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα από τον τερματοφύλακα τους (που έγινε ο πρώτος στην ιστορία τους που σκοράρει) για να καταφέρουν να μην φύγουν ηττημένοι από το "Χοσέ Ζορίγια". Οι γηπεδούχοι στην άλλη πλευρά έχασαν την ευκαιρία για μια μεγάλη νίκη που θα τους βοηθούσε αρκετά και ψυχολογικά στην μάχη που δίνουν για την παραμονή στην κατηγορία. Το γκολ για την Βαγιαδολίδ σημειώσε ο Ορεγιάνα για να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις ο Μπόνο.

Μπέτις - Λεβάντε 2-0

 

Οι Ανδαλουσιάνοι βρίσκονται σε πολύ κατάσταση και το έδειξαν και στην τελευταία τους υποχρέωση για την La Liga. Ο Φεκίρ ήταν για έναν ακόμα αγώνα εξαιρετικός και σημείωσε και ένα πολύ όμορφο τέρμα με τον Χουάνμνι να σφραγίζει την νίκη της ομάδας του και να την βοηθάει να ανέβει ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Bιγιάρεαλ - Κάντιθ 2-1

 

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι πήρε μια δύσκολη αλλά και πολύ σημαντική νίκη η οποία την βάζει και πάλι σε τροχιά Ευρώπης και της δίνει και ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν σε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα να φτάσουν στην νίκη και θα πρέπει να προσέξουν αν θέλουν να μην κινδυνεύσουν στις 10 αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.
Τα γκολ για τους γηπεδούχους οι Μορένο και Μπάκα ενώ για την Κάντιθ σκόραρε ο Φερνάντεθ.

Βαλένθια - Γρανάδα 2-1

 

Οι "νυχτερίδες" προσπαθούν να πατήσουν γερά στα πόδια τους στην φετινή σεζόν και η συγκεκριμένη νίκη τις βοηθάει αισθητά να φέρουν μια σταθεροποίηση και να στοχεύσουν πλέον στις ψηλότερες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι παρά την ήττα παραμένουν στην πρώτη οκτάδα, τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Βας και Μπλάνκο ενώ για την Γρανάδα σκόραρε ο Σολδάδο.


Αθλέτικ Μπιλμπάο - Έϊμπαρ 1-1

 

Με ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα έφυγε από "San Mames" η ομάδα του Ετσεμπερία παρότι πιέστηκε πολύ ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και συνεχίζει την προσπάθεια της για την παραμονή στην κατηγορία. Στην άλλη πλευρά οι Βάσκοι έχασαν και πάλι έδαφος και παράλληλα έπεσαν στην 9η θέση της βαθμολογίας. Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν οι Μπερτσίτσε για τους γηπεδούχους και ο Κίκε.

Χετάφε - Έλτσε 1-1

 

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο "Αλφόνσο Πέρεθ" με τους φιλοξενούμενους πλέον να αρχίζουν να ανησυχούν διότι έχουν βρεθεί για τα καλά στην επικίνδυνη ζώνη την ώρα που το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμα με την Χετάφε στην άλλη πλευρά να βρίσκεται σε καλύτερη βαθμολογική θέση ψάχνοντας βαθμούς για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Το γκολ για την Έλτσε σημείωσε ο Μίγια, ενώ για τους γηπεδούχους σκόραρε ο Ουνάλ.

Ουέσκα - Οσασούνα 0-0

 

Οι δυο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία χωρίς τέρματα σε ένα αποτέλεσμα που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την συνέχεια για τους γηπεδούχους οι οποίοι συνεχίζουν να βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 ακόμα αγώνες να απομένουν ως το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος. Η Οσασούνα έχει μια ικανοποιητική συγκομιδή βαθμών αλλά θέλει νίκες στα επόμενα ματς για να μπορέσει να είναι εντελώς εξασφαλισμένη στις τελευταίες στροφές της Primera Division.
 

 

 

 

 

 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off Off ΙΣΠΑΝΙΑ Παρακολουθήστε τι έγινε στους αγώνες της 28ης αγωνιστικής στην Primera Division. Article publish on Δευ, 03/22/2021 - 00:32 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα