Premier League: Πέντε γκολ και θέαμα η Σίτι, νίκη για Άστον Βίλα (hl)

Μπορεί να ήταν δεδομένη η διαφορά δυναμικότητας της Μάντσεστερ Σίτι από την φιλοξενούμενη Νόριτς, αλλά οι πρωταθλητές Αγγλίας έκαναν επίδειξη ισχύος και δεν έχασαν την ευκαιρία να συντρίψουν την ομάδα του Γιαννούλη με 5-0. Η άμυνα των «καναρινιών» είχε πολλά προβλήματα, ιδιαίτερα από την αριστερή πλευρά και τις επελάσεις του Ζέσους, ο οποίος είχε συμμετοχή στα τρία από τα πέντε γκολ, με τις ασίστ που έδωσε από

πλάγια θέση.

Η Σίτι μπήκε πολύ δυνατά και πίεσε ασφυκτικά την Νόριτς, σκοράροντας στο 7′ από την σέντρα του Ζεσούς και την κακή προβολή του Χάνλεϊ που έστειλε την μπάλα να χτυπά στον Κρουλ, ο οποίος χρεώθηκε το αυτογκόλ!

Οι «Πολίτες» ξαναβρήκαν δίχτυα με τον Τόρες στο 15′ αλλά το φάουλ του Σίλβα στον Ράσιτσα που προηγήθηκε, έφερε… VAR και ακύρωση του τέρματος.

Στο 22′ ήρθε το 2-0 και πάλι με δημιουργό τον Ζεσούς και τον Γκρίλις να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ, με το γόνατο και χωρίς να προλάβει να κάνει κοντρόλ…

Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, η Νόριτς έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει και η Σίτι σκόραρε τρία γκολ σε στυλ… προπόνησης (64′ Λαπόρτ, 71′ Στέρλινγκ, 84′ Μαχρέζ)

Άστον Βίλα-Νιουκάστλ 2-0

Το δεύτερο γκολ της Άστον Βίλα με το «ψαλίδι» του Ντάνι Ίνγκς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ήταν το καλύτερο στιγμυότυπο στην εύκολη επικράτηση της Άστον Βίλα κόντρα στην Νιουκάστλ. Οι γηπεδούχοι εξασφάλισαν τους τρείς βαθμούς της νίκης με την εύστολη εκτέλεση πέναλντι του Ελ Χατζί στο 62′

.

Λίντς-Έβερτον 2-2

Δυο φορές προηγήθηκε η Έβερτον στην έδρα της Λίντς, αλλά η ομάδα του Μπιέλσα κατάφερε να φτάσει στην ισοπαλία (2-2). Ο Κλαβέρτ Λεβουίν άνοιξε το σκορ στο 30′, η ισοφάριση ήρθε για τους γηπεδούχους με τον Πολωνό Κλίχ, έντεκα λεπτα αργότερα, ενώ στην επανάληψη, η Έβερτον και πάλι προηγήθηκε με σκόρερ τον Ντεμαράι Γκρέι (50′) και ο Ραφίνια στο 71′ με σουτ-«μπανάνα» ισοφάρισε.

Κρίσταλ Πάλας – Μπρέντφορντ 0-0

Στο «μηδέν» κόλλησαν οι Κρίσταλ Πάλας και Μπρέντφορντ, καταγράφοντας την πρώτη «λευκή» ισοπαλία της χρονιάς, με τους φιλοξενούμενους να είναι απόλυτα ευχαριστημένοι, καθώς μετρούν ήδη τέσσερις βαθμούς στα δύο πρώτα ματς της επιστροφής τους, έπειτα από 74 χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα