Premier League: Παραδέχτηκε τα λάθη του VAR η Ένωση διαιτητών Αγγλίας! (vids+pic)

Τα λάθη του VAR στα παιχνίδια της Άρσεναλ και της Μπράιτον άνοιξαν και πάλι την κουβέντα για τη διαιτησία στην Αγγλία. Το αρμόδιο όργανο για τους διαιτητές αγώνων στο αγγλικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία παραδέχεται την κακή χρήση του video στις δύο αναμετρήσεις.

Γίνεται λόγος για ανθρώπινα λάθη κάτι που το επικοινώνησε και στους δύο συλλόγους και μάλιστα έδωσε την υπόσχεση πως θα διερευνήσει τα δύο περιστατικά.

Στο παιχνίδι της Άρσεναλ με την Μπρέντφορντ ο VAR,

Λι Μέισον δεν είδε ότι ο Νόργκαρντ που έδωσε την ασίστ για να γίνει το 1-1 μπήκε στη φάση από θέση οφσάιντ, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο.

Στον αγώνα ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Μπράιτον οι Γλάροι άνοιξαν το σκορ, όμως το γκολ του Εστουπινιάν ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως οι γραμμές δεν είχαν τραβηχτεί με σημείο αναφοράς τον τελευταίο παίκτη.

PGMOL can confirm its Chief Refereeing Officer Howard Webb has contacted both Arsenal and Brighton & Hove Albion to acknowledge and explain the significant errors in the VAR process in their respective Premier League fixtures on Saturday. pic.twitter.com/dCDkooxhxf

— PGMOL (@FA_PGMOL) February 12, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα