Premier League: «Κανονιά» στο λονδρέζικο ντέρμπι, «καθάρισε» στο δεύτερο η Σίτι (hls)

Τσέλσι-Άρσεναλ: 2-4

Η Άρσεναλ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Τσέλσι επικρατώντας στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με το εμφατικό 4-2, στο εξ αναβολής παιχνίδι για τη 25η στροφή της Premier League.

Τρεις φορές προηγήθηκαν οι «κανονιέρηδες» και την τελευταία όχι μόνο κατάφεραν να διατηρήσουν μέχρι τέλους το προβάδισμά τους, αλλά βρήκαν και τέταρτο γκολ στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Σακά. Έτσι έπιασε

την Τότεναμ στην 4η θέση που οδηγεί στους ομίλους του επόμενου Champions League.

Η Τσέλσι «απάντησε» γρήγορα δύο φορές στα γκολ των Ενκετιά και Σμιθ-Ρόου, με τους Βέρνερ και Αθπιλικουέτα, όμως το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ενκετιά στο 57′ έβαλε τις βάσεις για τη νίκη της Άρσεναλ.

Μάντσεστερ Σίτι-Μπράιτον: 3-0

Μπορεί να δυσκολεύτηκε πολύ, όμως η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 3-0 την Μπράιτον σε εξ αναβολής παιχνίδι της 30ής αγωνιστικής, με όλα της τα γκολ να έρχονται στο δεύτερο μέρος. Έτσι παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σκόρερ της επικράτησης σε διάστημα 29 λεπτών ήταν οι Μαχρέζ (53′), Φόντεν (65′) και Μπερνάρντο Σίλβα (82′).

Νιούκαστλ-Κρίσταλ Πάλας: 1-0

Η Νιούκαστλ νίκησε με 1-0 την Κρίσταλ Πάλας χάρις σε ένα γκολ του Αλμιρόν, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 30ή αγωνιστική και με το τρίτο σερί τρίποντό της «σκαρφάλωσε» στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Έβερτον-Λέστερ: 1-1

Η Έβερτον σε εξ αναβολής ματς για τη 18η αγωνιστική, κατάφερε να «σώσει» στις καθυστερήσεις τον βαθμό στον αγώνα με τη Λέστερ στο «Γκούντισον Παρκ» (1-1). Η Λέστερ προηγήθηκε στο 5′ με τον Μπαρνς, όμως ο Ριτσάρλισον στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε το «Χ» στους γηπεδούχους.

Keywords
Τυχαία Θέματα