Premier League: Απώλεια βαθμών για την Τσέλσι υπό το βλέμμα του νέου ιδιοκτήτη!

Τσέλσι – Γουλβς 2-2

Με γκολ του Κόουντι στις καθυστερήσεις η Γουλβς πήρε το βαθμό και στέρησε από το νέο ιδιοκτήτη, Τομ Μπέλι την ευκαιρία να πανηγυρίσει τη νίκη.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ άνοιξε το σκορ στο 38 με κοντινή προβολή του Λόφτους Τσικ, μετά από κόρνερ, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφ σάιντ.

Η Γουλβς έχασε την καλύτερή της ευκαιρία λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Νέτο

πλάσαρε, ο Μεντί έσωσε η μπάλα στρώθηκε στον Ντεντόνκερ, που σε κενή ουσιαστικά εστία πλάσαρε άουτ!

Η Τσέλσι μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο ημίχρονο να πάρει τη νίκη! Στο 56, ο Ρομέλου Λουκάκου, στο 56 ανατράπηκε από τον Σαϊς και από την λευκή βούλα ήταν εύστοχος για το 1-0. Ο ίδιος παίκτης στο 58 ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0!

Ο Βέλγος είχε να σκοράρει στο πρωτάθλημα από τις 29/12 στην ισοπαλία με την Μπράιτον, ενώ 2 γκολ σ΄ένα ματς είχε σημειώσει στη νίκη με 3-0 κόντρα στην Άστον Βίλα.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 79ο λεπτό με τον Τρινκάο, ο οποίος είχε περάσει στο ματς πριν από δύο λεπτά και το τελικό 2-2 ήρθε στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Κόουντι!

Τσέλσι: Μεντί, Αθπιλικουέτα, Σίλβα, Ρίντιγκερ, Τζέιμς, Λόφτους Τσικ, Κόβατσιτς, Αλόνσο, Λουκάκου, Βέρνερ

Γουλβς: Σα, Σαΐς, Κόουντι, Μπολί Νουρί, Μουτίνιο, Νέβες, Ντεντόνκερ, Γιονί, Νέτο, Χιμένεθ

Μπρέντφορντ – Σαουθάμπτον 3-0

Η Μπρέντφορτ, κάνοντας εντυπωσιακό ξεκίνημα κόντρα στη Σαουθάμπτον, πήρε το «τρίποντο» που την έφερε στην 12η θέση της βαθμολογίας.

Η Μπρέντφορντ δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ξεκίνημα στο ματς καθώς χρονικό διάστημα δύο λεπτών πέτυχε δύο γκολ και έκανε το έργο της κόντρα στη Σαουθάμπτον πολύ πιο εύκολο! Στο 13ο Γιάνσον και στο 14 ο Ουίσα έγραψαν το 2-0!

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 79΄οι «σφήκες» έγραψαν το 3-0 με τον Άγερ!

Μπρέντφορντ: Ράγια, Άγερ, Γιάνσον, Μπεχ Σόρενσεν, Χένρι, Γιένσεν, Νόργκαρντ, Έρικσεν, Μπεμό, Τόνι, Ουισά

Σαουθάμπτον: Φόρστερ, Περό, Σαλισού, Μπεντνάρεκ, Γουόκερ Πίτερς, Ρέντμουντ, Ντιαλό, Γουόρντ Πράσους, Άρμστρονγκ, Μπρόγια

Μπέρνλι – Άστον Βίλα 1-3

Η Άστον Βίλα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, έφτασε στη δεύτερη διαδοχική της νίκη αυτή τη φορά εκτός έδρας κόντρα στην Μπέρνλι

Η Άστον Βίλα μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο έβδομο λεπτό, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Μπουεντία με υπέροχη κάθετη στον άξονα βρήκε τον Ίνγκς και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το έβδομο φετινό του γκολ.

Οι παίκτες του Στίβεν Τζέραρντ, κυκλοφόρησαν καταπληκτικά τη μπάλα στο 31ο λεπτό. Αφού η μπάλα πέρασε από αρκετούς παίκτες, ο Ντίνι την έστρωσε στην καρδιά της άμυνας για τον Μπουεντία με τον Αργετινό να σκοράρει για δεύτερη φορά φέτος.

Οι φιλοξενούμενοι με το…«καλημέρα» στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-1 με τον Γουότκινς. Το τελικό 3-1 έγραψε ο Κορνέ στις καθυστερήσεις.

Μπέρνλι: Πόουπ, Ρόμπερτς, Κόλινς, Ταρκόφσκι(47΄Λονγκ), Τέιλορ, ΜακΝίλ, Κορκ, Μπράουνχιλ, Λένον,(66΄Κορνέ) Μπάρνς(72΄Πιτερς), Γουέγκχορστ

Άστον Βίλα: Μαρτίνες, Ντίνι, Μινγκς, Κόνσα, Κας, Λουίς, ΜακΓκιν, Μπουεντία(79΄Κοουτίνιο), Ίνγκς(74΄Γιάνγκ), Γουότκινς, Τζέιμπερς(68΄Τσουκουεμέκα)

Κρίσταλ Πάλας – Γουότφορντ 1-0

Η Γουότφορντ, είχε μαθηματικές ελπίδες παραμονής οι οποίες ωστόσο μετά την ήττα από την Κρίσταλ Πάλας, χάθηκαν. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες.

Η Κρίσταλ Πάλας απείλησε για πρώτη φορά στο ματς στο έβδομο λεπτό με τον Γκουεχί, όμως η κεφαλιά του πέρασε λίγο πάνω από τ΄οριζόντιο δοκάρι του Φόστερ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζαχά στο 31ο λεπτό. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Γκουεχί έχασε μεγάλη ευκαιρία με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι.

Η Γουότφορντ πίεζε ψάχνοντας το γκολ, όμως τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους έγιναν ακόμη πιο δύσκολα στο 69 καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καμαρά.

Κρίστας Πάλας: Μπάτλαντ, Κλάιν, Άντερσεν, Γκουέχι, Γουόρντ, Γκάλαχερ, Χιούζ, Ολίσε, Έζε, Ζάχα, Έντουαρντ

Γουότφορντ: Φόστερ, Καμαρά, Σμίρ, Κάθκαρτ, Κίκο, Κλέβερλι, Καγιέμπε, Σισοκό, Ντένις, Κινγκ, Σαρ

Keywords
Τυχαία Θέματα