Pennyworth: Αποκλειστική πρώτη ματιά στην prequel σειρά του Batman

Με backstory στη μικρή οθόνη του Epix, ο Alfred Pennyworth.

Ο αγαπημένος και... πολυμήχανος μπάτλερ του Bruce Wayne, ο Alfred Pennyworth, θα έχει τη δική του live-action ιστορία προέλευσης στο κανάλι του Epix. Με την πρεμιέρα του να αναμένεται στις 28 Ιουλίου, η prequel σειρά του Batman βάζει στο επίκεντρο έναν από τους πιο εμβληματικούς δευτερεύοντες χαρακτήρες της DC.

Σύμφωνα με το κανάλι, το "Pennyworth πρόκειται για

μια δραματική σειρά των 10 μονόωρων επεισοδίων, βασισμένη στους χαρακτήρες της DC που δημιούργησαν ο Bob Kane με τον Bill Finger. Ακολουθεί τον Alfred Pennyworth (Jack Bannon), τον θρυλικό μπάτλερ του Bruce Wayne, ένας πρώην Βρετανός στρατιώτης SAS, που στα 20 του, δημιουργεί μια εταιρεία ασφαλείας και πηγαίνει να δουλέψει μαζί με τον Thomas Wayne (Ben Aldridge), δισεκατομμυριούχο πατέρα του Bruce, στο Λονδίνο του 1960."

Για μια αποκλειστική πρώτη ματιά στην επερχόμενη σειρά "Pennyworth", δείτε το παρακάτω βίντεο:

Η σειρά ζωντανεύει φέτος στη μικρή οθόνη από τους παραγωγούς του "Gotham", Bruno Heller και Danny Cannon. Στο cast του "Pennyworth" επίσης θα συναντήσουμε τους Paloma Faith, Jason Flemyng (The Curious Case of Benjamin Button), Ryan Fletcher (Outlander), Hainsley Lloyd Bennett (Eastenders), Emma Paetz (Gentleman Jack), Polly Walker (Rome) και Emma Corrin (The Crown).

Να υπενθυμίσουμε πως στην χειμερινή περιοδεία τύπου της Ένωσης Τηλεοπτικών Κριτικών, ο Cannon ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους το πόσο καλά τα είχε πάει το "Pennyworth" στις δοκιμαστικές προβολές τους. "Είχαμε ένα δοκιμαστικό κοινό και δεν ήξεραν πολλοί ότι θα είναι μια σειρά που σχετίζεται με την DC" εξήγησε ο Cannon. "Ήταν απίστευτα θετικό [το κοινό] και αυτό γιατί οι χαρακτήρες τραβάνε. Υπάρχουν τόσα πολλά να εμπνευστείς και τόσα πολλά να φανταστείς."

Το "Pennyworth" έχει οριστεί να κάνει την πρεμιέρα του στο Epix στις 28 Ιουλίου.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece Ήρθε το επίσημο trailer για την prequel σειρά "Pennyworth"
Keywords
Τυχαία Θέματα