Patch στο Call of Duty: Black Ops 4 αλλάζει τον αριθμό παικτών στο Blackout

Μέγαλο update έρχεται την επόμενη βδομάδα

Μια ενημέρωση για το Call of Duty: Black Ops 4 αύξησε τον αριθμό των παικτών για τη λειτουργία Duo του Blackout σε 100, ενώ επίσης την έριξε για τη λειτουργία Quads στους 88.

Σε

μια ανακοίνωση στο Reddit, η Treyarch εξήγησε ότι εξακολουθεί να δοκιμάζει τον μέγιστο αριθμό παικτών σε όλα τα modes του παιχνιδιού και ενθάρρυνε τους παίκτες να δώσουν feedback σχετικά με τους πρόσθετους εχθρούς που θα δουν σύντομα να τριγυρνούν στο πεδίο της μάχης στα Duos. Ο προηγούμενος μέγιστος αριθμός παικτών Quads ήταν 100 - το μόνο mode που υποστηρίζει αυτόν τον αριθμό παικτών.

Κατά τη διάρκεια του Black Ops 4 Blackout Closed Beta, η Treyarch είχε αρχικά θέσει το mode στους 80 παίκτες πριν τους ανεβάσει στους 88. Τα Solo matches έχουν ακόμη μέχρι 88 παίκτες.

Άλλες αλλαγές στο patch αυτό περιλαμβάνουν υποστήριξη για έξι μέλη στο Team Deathmatch και διάφορα bug fixes για τo PC. To Custom Search και το Destroy που προηγουμένως διαρκούσαν λανθασμένα επτά γύρους θα πρέπει τώρα να τελειώνουν σε έξι.

Ο Treyarch πρόσθεσε ότι μια μεγαλύτερη ενημέρωση έρχεται αργότερα αυτήν την εβδομάδα.

Το Call of Duty: Το Black Ops 4 είναι διαθέσιμο για Xbox One, PlayStation 4 και PC.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN GreeceΟι παίκτες του Call of Duty: Black Ops 4 εκμεταλλεύονται τα emotesΝέες πληροφορίες σχετικά με τα DLC του Call of Duty: Black Ops 4H Treyarch ανακοινώνει τις αλλαγές στο Blackout μετα την beta

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα