PSV 4X4 (video)

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την είσοδο της στους ομίλους του ''Champions League'' η PSV έγινε η μοναδική ομάδα στην Ολλανδία που έχει το απόλυτο με 4 στα 4. Νίκησε εύκολα και τη Βίλεμ με 6-1. Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει πλέον η ομάδα του Μαρκ Φαν Μπόμελ μετά την άτυπη ρεβάνς από την περσινή ήττα από τη Βίλεμ με 5-0.

Με θράσσος μπήκε στο ματς η Βίλεμ που είχε δοκάρι με τον Σολ μόλις στο 4ο λεπτό! Η απάντηση των γηπεδούχων είχε δύο γκολ
μέσα σε πέντε λεπτά. Ο Χέντριξ στο 7΄ και ο Μπέργκβαϊν στο 12΄ έβαλαν τις βάσεις, για να έρθει το πέναλτι του Περέϊρο στο 34' να κλειδώσει το ματς.( Ένα πέναλτι που έκανε ο Χέρκενς στον Λοσάνο.)

Στο φινάλε του ημιχρόνου, δίχτυα βρήκε και ο στόπερ Φιρχέφερ μετά το σουτ του Ντε Γιονγκ και την ασταθή επέμβαση του Βελενρόιτερ για το 4-0.

Ξεκίνημα με γκολ για τη Βίλεμ στο δεύτερο ημίχρονο, στην πρώτη της ευκαιρία ο Σολ που είχε πετύχει χατ τρικ πέρσι στο 5-0, έγραψε το 4-1 μετά από ασίστ του Παλάσιος, όμως η χαρά κράτησε μόλις 3 λεπτά αφού ο Φίρχέφερ μετά από ασίστ του Ντε Γιονγκ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-1 στο 49ο λεπτό βάζοντας μαζεμένα τα πρώτα του γκολ με το σύλλογο.

Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε ο Μπεργκβαϊν μετά την ασίστ του Ισπανού Ανχελίνιο που κάλυψε εξαιρετικά για ακόμα μια φορά την αριστερή πλευρά.

Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής:

Φένλο - Χέρενφεϊν 1 - 1

Εξέλσιορ - Ντεν Χααγκ 2 - 4
Keywords
Τυχαία Θέματα