Oλλανδία: Η προεπιλογή για το ματς με την Ελλάδα

Ο προπονητής Ρόναλντ Κούμαν ανακοίνωσε τις επιλογές του σήμερα (18/8), στρεφόμενος σε νέους σε ηλικία παίκτες, μετά την απογοητευτική εμφάνιση των «Οράνιε» ως οικοδεσπότες των τελικών του Nations League τον Ιούνιο, όπου έχασαν τόσο από την Κροατία όσο και από την Ιταλία.

Ο Φαν ντε Βεν, που έφτασε στη Τότεναμ από την Βόλφσμπουργκ, ήταν μέρος μιας προεπιλογής 39 παικτών που επιλέχθηκαν από τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή Λουίς Φαν Γκάαλ πριν από

το περσινό Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δεν μπήκε στην τελική ομάδα, ενώ είναι η πρώτη φορά που καλείται ο 21χρονος Μάατσεν.

Ο αριστερός μπακ δόθηκε δανεικός στην Μπέρνλι πέρυσι, αλλά επέστρεψε στην Τσέλσι και έκανε το ντεμπούτο του στην premier League ως αλλαγή απέναντι στη Λίβερπουλ στην πρεμιέρα.

Ο Κούμαν απέκλεισε τον μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Τάιρελ Μαλάσια και τον πρώην αρχηγό και μέσο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, και πρέπει επίσης να κάνει τα σχέδιά του χωρίς τον Τζούριεν Τίμπερ, ο οποίος υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο στο ντεμπούτο του στην Άρσεναλ στην πρεμιέρα.

Οι Ολλανδοί αγωνίζονται στον Β’ όμιλο των προκριματικών του Euro 2024 και έχασαν το εναρκτήριο παιχνίδι τους με 4-0 στη Γαλλία τον Μάρτιο, μετά το οποίο νίκησαν με 3-0 στο Ρότερνταμ επί του Γιβραλτάρ.

Υποδέχονται την Ελλάδα στο Αϊντχόφεν στις 7 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια παίζουν με τους Ιρλανδούς εκτός έδρας στο Δουβλίνο στις 10 Σεπτεμβρίου.

TEAM NEWS: Here’s our

Keywords
Τυχαία Θέματα