ΠΑΟΚ: Το «ευχαριστώ» της ΠΑΕ στον κόσμο της ομάδας (vid)

Ο κίνδυνος για τιμωρία του γηπέδου της Τούμπας από την UEFA στον αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Χάιντουκ Σπλιτ ήταν πιο ορατός από…. ποτέ.

Εξ ου κι οι έντονες νουθεσίες των ανθρώπων της ομάδας για όλους όσοι θα βρίσκονταν στο γήπεδο το βράδυ της Πέμπτης. Μια προτροπή που έγινε απόλυτα αντιληπτή κι αντίστοιχα σεβαστή από τους οπαδούς του “Δικεφάλου”. Για πρώτη φορά μετά από καιρό – κι όχι μόνον

στο συγκεκριμένο γήπεδο – δεν υπήρξε πυρσός, κροτίδα, λέιζερ ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να κοστίσει στην ομάδα σε μια πάρα πολύ σημαντική ποδοσφαιρική βραδιά.

Αντιθέτως από την αρχή μέχρι το τέλος ο κόσμος είχε παλμό, επέδειξε συνοχή αλλά και συγχρονισμό στις απαιτήσεις της αναμέτρησης, βάζοντας κι αυτός το σημαντικότατο λιθαράκι του στη χθεσινοβραδινή πρόκριση. Έτσι, κάθε άλλο παρά έκπληξη δημιουργεί η ευχαριστήρια δημοσίευση των ανθρώπων της ομάδας σ’ επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με αντιπροσωπευτικό βίντεο και σχόλιο: «Καυτή ατμόσφαιρα, άψογη συμπεριφορά. Μια Τούμπα υπέροχη! Σας ευχαριστούμε!»

Καυτή ατμόσφαιρα, άψογη συμπεριφορά. Μια Τούμπα υπέροχη! Σας ευχαριστούμε! #PAOKFamily #PAOK #FightBack pic.twitter.com/9xiPpoZXj2

PAOK FC (@PAOK_FC) August 18, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα