To PUBG επαναφέρει το War Mode με νέους κανόνες

Έρχεται στον Sanhok.

Όπως μας είχε υποσχεθεί, η PUBG Corp επαναφέρει το War Mode με μερικές αλλαγές. Μια δημοσίευση στη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam αναφέρει ότι το event είναι ήδη διαθέσιμο και θα διαρκέσει μέχρι την Δευτέρα στις 6 τα ξημερώματα.

Θα λάβει χώρα στον χάρτη Sanhok και θα φιλοξενεί 5 ομάδες των 10 ατόμων. To War Mode θα συνεχίζουν να υποστηρίζονται σε μικρά "safe zone", όπου η πρώτη ομάδα που θα φτάσει στους 200 πόντους, παίρνοντας kills, θα κερδίζει.

Ωστόσο, νέοι "Hunstmen και Marksmen"

κανόνες θα επιτρέπουν τους παίκτες να κάνουν spawn με ένα shotgun, ένα handgun, μια frag grenade και bandages. Οι παίκτες που θα καταφέρουν μάλιστα να επιβιώσουν για αρκετό χρόνο, θα λάβουν πολλά περισσότερα. Care packages γεμάτα με DMR, SR και "παντοδύναμα αντικείμενα" θα εμφανίζονται κάθε 10 λεπτά. Στο War Mode, τα οχήματα και το world loot δεν εμφανίζονται, ενώ τα Redzone, friendly fire και killer spectating είναι απενεργοποιημένα.

Ο θάνατος κάθε παίκτη κοστίζει 3 πόντους, ενώ 1 πόντος μπορεί να αποκτηθεί μέσα από κάθε knock. Ωστόσο, αν πεθάνετε, θα κάνετε spawn μετά από 30 δευτερόλεπτα, οπότε ξεχάστε τον μόνιμο θάνατο.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceTo Event Pass του PUBG λαμβάνει νέα δωρεάν αντικείμεναΤο Event Pass του PUBG προκάλεσε πολλές αντιδράσειςTo PUBG αποζημιώνει τους λογαριασμούς που δέχθηκαν λανθασμένα ban

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα