O σκηνοθέτης του "Glass" ετοιμάζει δύο ακόμα θρίλερ

Αργούν ακόμα να έρθουν.

Όχι μία, αλλά δύο ταινίες θρίλερ ετοιμάζει ο M. Night Shyamalan για την Universal.

Σύμφωνα με το Deadline, τα δύο άτιτλα θρίλερ του σκηνοθέτη έχουν ήδη ορίσει ημερομηνίες πρεμιέρας τις 26 Φεβρουαρίου 2021 και 17 Φεβρουαρίου 2023.

"Ο M. Night Shyamalan συνεχίζει να δημιουργεί αυθεντικές ιστορίες που κάνουν το κοινό παγκοσμίως να αγωνιά", είπε ο Πρόεδρος της Universal, Peter Cramer σε δήλωσή του. "Είναι μοναδικός. Λειτουργεί με το 100% των δυνάμεών

του και μας τιμά που διάλεξε την Universal να στεγάσει τα δύο του επόμενα projects".

Σε δική του δήλωση, ο Shyamalan είπε: "Υπάρχουν καταπληκτικά στούντιο εκεί έξω, αλλά η Universal έχει κάνει υποχρεωτική την κυκλοφορία αυθεντικών ταινιών. Είναι εκπληκτικοί στο να βρίσκουν κοινό για καταπληκτικές ιστορίες με απροσδόκητους τόνους. Πιστεύω ότι οι αυθεντικές ιστορίες είναι σημαντικές για τη θεατρική εμπειρία. Χαίρομαι που θα δουλέψω ξανά μαζί τους και θα φέρω περισσότερες ιστορίες τα ερχόμενα χρόνια".

Ο Shyamalan μας έχει χαρίσει την τριλογία ταινιών, που αποτελείται από τις "Unbreakable", "Split" και "Glass". Αν και ο συνολικός προϋπολογισμός τους ήταν $104 εκ., οι ταινίες απέφεραν $773,6 εκ. παγκοσμίως. Αναμένουμε τη σειρά "Servant", η οποία θα αποτελείται από 10 επεισόδια και στην οποία εκτός από εκτελεστικός παραγωγός, ο Shyamalan σκηνοθέτησε δύο επεισόδια. Η σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της στο Apple TV+.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece O Paul Feig αναλαμβάνει να ζωντανέψει τα τέρατα του "Dark Army" Στη μεγάλη οθόνη έργο του δημιουργού του "The Walking Dead" Μιούζικαλ γίνονται τα τραγούδια του Prince

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα