Φυγάς θα γίνει ο Charlie Hunnam στη νέα σειρά του Apple TV+

Θα χαθεί στους δρόμους της Βομβάης.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην νέα σειρά του Apple TV+ αναλαμβάνει ο γνωστός μέσα από το "Sons of Anarchy" ηθοποιός Charlie Hunnam.

Σύμφωνα με το Deadline, η σειρά θα λέγεται "Shantaram" και θα βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα του Gregory David Roberts. Σε αυτό ο Hunnam θα ενσαρκώνει τον Lin, ο οποίος αποδρά από μια φυλακή της Αυστραλίας για να

καταλήξει στην Βομβάη, όπου ξεκινά μια νέα ζωή, αποκομμένος πλήρως από την παλιά, στον υπόκοσμο της Ινδίας.

Ο Eric Warren Singer (American Hustle) θα γράψει το σενάριο, ενώ ο Justin Kurzel (Assassin’s Creed) θα σκηνοθετήσει τα δύο από τα δέκα επεισόδια της σειράς. Οι δυο τους θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τον Dave Erickson (πρώην showrunner του "Fear the Walking Dead") και τους Steve Golin, Nicole Clemens, Andrea Barron και Richard Sharkey.

Αυτός ο ρόλος θα είναι η επιστροφή του Hunnam στη μικρή οθόνη, καθώς μετά το "Sons of Anarchy" έχει πρωταγωνιστήσει μόνο σε ταινίες, όπως οι "Pacific Rim" (2013), "Crimson Peak" (2014), "The Lost City of Z" (2016), "King Arthur: Legend of the Sword" (2017) και "Triple Frontier" (2019), ενώ αναμένουμε να τον δούμε στα "A Million Little Pieces", "Jungleland" και "The Gentlemen".

Το ομώνυμο μυθιστόρημα έχει μεταφραστεί σε 39 γλώσσες και έχει πουλήσει 6 εκ. αντίτυπα παγκοσμίως. Από το 2004 προσπαθεί να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη, αλλά διάφορες συνθήκες το καθιστούσαν αδύνατο. Αρχικά, τα δικαιώματα είχε αγοράσει η Warner Bros. και ο Johnny Depp ήταν να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και την θέση παραγωγού. Όμως, η απεργία των σεναριογράφων έκανε το project να αφεθεί στην άκρη. Το 2013 έγινε άλλη μία προσπάθεια με πρωταγωνιστή τον Joel Edgerton, αλλά αποδείχθηκε άκαρπη.

Τα γυρίσματα θα γίνουν σε Αυστραλία και Ινδία και η παραγωγή θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Ημερομηνία, τιμή και νέες σειρές για την Apple TV+
Keywords
Τυχαία Θέματα