O Εβγέν, ο ΠΑΟΚ και οι άλλοι...

Ένας από τους ποδοσφαιριστές της μεσαίας γραμμής που -όπως όλα δείχνουν- αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ είναι ο Εβγέν Σακχόφ. Ο Ουκρανός μέσος, που αυτές τις ημέρες περνάει τις διακοπές του στην Ελλάδα, θέλοντας να εξαργυρώσει τις επιτυχίες του με τον «Δικέφαλο» και τη θετική του παρουσία σ’ αυτόν καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη, επιδιώκει να
βρει το καλύτερο δυνατό – οικονομικά – συμβόλαιο για τον ίδιο.Η πρόταση των ανθρώπων της ομάδας ήταν αντάξια των ... κόπων του, καθώς διπλασίαζε τις μέχρι τώρα αποδοχές του αλλά ο Ουκρανός πιστεύοντας στον εαυτό του και σε μια καλύτερη οικονομική προοπτική επέλεξε την έξοδο.

Η μη συμφωνία του ως τώρα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ομάδα που εξεδήλωσε από νωρίς ενδιαφέρον για να συνεργαστεί μαζί του, προδίδει διαφορά στο οικονομικό. Επίσης, σήμερα προέκυψε ενδιαφέρον κι από την πρώην ομάδα του, την Ντνίπρο που ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να προσεγγίσει τις – δεδομένα – υψηλές απαιτήσεις του.

Στον ΠΑΟΚ, η επιθυμία της τεχνικής ηγεσίας παραμένει αναλλοίωτη με στόχο τη διατήρηση του κυρίως κορμού της περσινής σεζόν κι αυτήν δεν είναι μια προοπτική που μπορεί ν’ αγνοήσει κανείς αλλά σίγουρα όχι στα οικονομικά δεδομένα που αξιώνει ο ίδιος. Συνοψίζοντας, όπως έχουν αυτήν τη στιγμή τα πράγματα φαντάζει δύσκολο να γίνει εκ νέου κάτοικος Θεσσαλονίκης ο υψηλόσωμος και συμπαθέστατος μέσος.
Keywords
Τυχαία Θέματα