Άρης: Ιντέγε, Ντουάρτε και… τούρτα για τον Βέλεθ! (vids)

Μπράουν Ιντέγε και Λερίν Ντουάρτε αποτελούν δύο από τους νέους ποδοσφαιριστές που ενέταξε στο δυναμικό του ο Άρης για τη σεζόν 2019-20. Αμφότεροι βρίσκονται ήδη στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη, έχοντας ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ΠΑΕ Άρης δημοσίευσε τα πρώτα πλάνα από την προπόνηση των δύο ποδοσφαιριστών οι οποίοι βρίσκονται

εν δράσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Να σημειώσουμε πως ο Παντελίδης αναμένει πολλά από αυτούς και συγκεκριμένα στην επίθεση από τον 30χρονο Νιγηαριανό και τη μεσαία γραμμή από τον 28χρονο Ολλανδό αντίστοιχα.

Εξάλλου οι «κίτρινοι» επιφύλασσαν τούρτα-έκπληξη στον εορτάζοντα Φραν Βέλεθ, o οποίος την Κυριακή (23/6) έκλεισε τα 28 του χρόνια.

Συγκεκριμένα φροντιστής της ομάδας, Δημήτρης Τσακίρης έφερε την τούρτα με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό δέχεται με έκπληξη, αλλά και ευχαρίστηση την όμορφη αυτή κίνηση.

«Η τούρτα-έκπληξη στον Fran Velez, μετά το τέλος της προπόνησης, από το τεχνικό επιτελείο, τους συμπαίκτες του και τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας για τα σημερινά του γενέθλια…», αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα της ΠΑΕ στα social media.

Δείτε παρακάτω τις δύο αναρτήσεις της ΠΑΕ Άρης

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

: Brown Ideye και Lerin Duarte «ζεσταίνουν» τις… μηχανές… #arisfc #training @officialideye @lerinduarte8_ #preseason #TogetherWeRise

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official) στις 23 Ιούν, 2019 στις 10:06 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

: Η τούρτα-έκπληξη στον Fran Velez, μετά το τέλος της προπόνησης, από το τεχνικό επιτελείο, τους συμπαίκτες του και τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας για τα σημερινά του γενέθλια… #happybirthday @franvelez_a.v #arisfamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official) στις 23 Ιούν, 2019 στις 10:44 πμ PDT

The post Άρης: Ιντέγε, Ντουάρτε και… τούρτα για τον Βέλεθ! (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα