O δημιουργός του "Legion" ετοιμάζει δύο διαφορετικά projects του ίδιου συγγραφέα

Όχι ένα, αλλά δύο...

Ο Noah Hawley, ο δημιουργός των σειρών "Fargo" και "Legion", θα συνεργαστεί με τον συγγραφέα Matthew Baker για τη μεταφορά δύο διαφορετικών μικρών ιστοριών στην τηλεόραση. Ο Baker θα είναι ο σεναριογράφος των projects, ενώ ο Hawley θα είναι εκτελεστικός παραγωγός μέσω της εταιρείας παραγωγής του, 26 Keys, σύμφωνα με το Deadline.

Το πρώτο θα είναι το "Why Visit America", το οποίο θα υλοποιηθεί για χάρη του FX. Η σειρά δεν έχει πάρει το πράσινο φως

για ολόκληρη σεζόν, αλλά μόνο για ένα πιλοτικό επεισόδιο. Η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από μια μικρή πόλη του Τέξας, η οποία λόγω τη πολιτικής και της στάσης της χώρας της, αποφασίζει να αποκοπεί και να ανεξαρτητοποιηθεί. Κανένας δεν προσέχει την εν λόγω απόφαση της πόλης και έτσι οι κάτοικοι αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν τη νέα τους ελευθερία και επαναπροσδιορίσουν τις ζωές και τις σχέσεις τους.

Το δεύτερο θα είναι το "Lost Souls", το οποίο θα επικεντρώνεται σε έναν δυστοπικό κόσμο όπου κάποια μωρά γεννιούνται χωρίς ψυχή. Μια νεαρή έγκυος μητέρα αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να μην επιτρέψει την εν λόγω "ασθένεια" να προσβάλλει το παιδί της. Έτσι, πάει σε ένα κέντρο υγείας στην έρημο και την ελπίδα να φέρει στον κόσμο ένα υγιές μωρό.

Ο Hawley εξέφρασε τη χαρά του για τη συνεργασία του με τον Baker, λέγοντας τα εξής: "Ο Matthew είναι από τους σπανιότερους συγγραφείς, ο οποίος μπορεί να μετατρέψει περίπλοκες και μοναδικές ιστορίες σε ψαλμωδίες" είπε. "Η δουλειά του είναι πρωτότυπη και ανθρώπινη".

Τα λεγόμενα του Baker για τον Hawley ήταν εξίσου καλά. "Ο Noah είναι ένας από τους μεγαλύτερους μάγους. Κάθε του ιστορία είναι σαν ένα μαγικό κόλπο, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να καθηλώσει το κοινό. Είναι οραματιστής και με τιμά που θα δουλέψουμε σε τόσα projects μαζί".

Πρόσφατη δουλειά του Hawley ήταν το "Lucy in the Sky", για την οποία έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο. Πρωταγωνιστούν οι Natalie Portman, Jon Hamm, Dan Stevens, Zazie Beetz και Ellen Burstyn. Αναμένουμε την 3η σεζόν του "Legion", η οποία θα ολοκληρώσει την ιστορία.

Για περισσότερες πληροφορίες στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΨευδή τα νούμερα τηλεθέασης του Netflix σύμφωνα με τον πρόεδρο του FXO Bilbo Baggins γίνεται πατέρας για τη νέα του σειράΟι Sam Rockwell και Michelle Williams σε νέα μίνι σειρά για το FX

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα