Οι τίτλοι έναρξης του "Game of Thrones" γίνονται πιο νόστιμοι με τα μπισκότα Oreo

Γιαμ!

Εν αναμονή του 8ου και τελευταίου κύκλου "Game of Thrones", τα μπισκότα Oreo δημοσίευσαν τη δική του εκδοχή για τους τίτλους αρχής της αγαπημένης μας σειράς.

Οι τίτλοι αποτελούνται από τα γνωστά ασπρόμαυρα μπισκότα, και σύμφωνα με το δημοσίευμα του ComicBook.com, χρειάστηκαν πάνω από 2.750 κομμάτια για να δημιουργηθούν. Η γνωστή εταιρεία παραγωγής των εν λόγω μπισκότων συνεργάστηκε με την Elastic, την εταιρεία

δημιουργίας των τίτλων αρχής γι'αυτό το νόστιμο και παράλληλα 'oreo' αποτέλεσμα.

Δείτε το και μόνοι σας παρακάτω:

Τον περασμένο Φεβρουάριο είχε ανακοινωθεί ότι τα μπισκότα θα αποκτήσουν ειδική συσκευασία, η οποία θα είναι μαύρη και τα μπισκότα θα φέρουν τα σύμβολα των μεγάλων οίκων από τον κόσμο του "Game of Thrones", όπως των Οίκων Lannister, Targaryen, Stark, αλλά και του Night King.

Πρόσφατες δηλώσεις σχετικά με το τέλος της σειράς είχαμε από τον Πρόεδρο Προγράμματος, Casey Bloys, τον διευθύνων σύμβουλο του HBO, Richard Plepler, ο οποίος έχει δει τον 8ο και τελευταίο κύκλο ήδη δύο φορές, και τον ηθοποιό που ενσαρκώνει τον Davos Seaworth, Liam Cunningham. Η Lena Headey είχε μιλήσει και στο παρελθόν για τα "βαρετά" γυρίσματα της, ενώ μας προειδοποίησε για τις πολλές εκπλήξεις. Επίσης, πήραμε νέες πληροφορίες για τη μεγαλύτερη μάχη της σεζόν, ενώ επιβεβαιώθηκε η μοίρα κάποιων χαρακτήρων. Μάθαμε πως ο Night King έχει βάλει κάποιον στο μάτι και τον λόγο που τον οδήγησε να κατέβει στο Westeros με τον στρατό του.

Η 8η και τελευταία σεζόν του "Game of Thrones" θα αρχίσει να προβάλλεται στις 14 Απριλίου και θα ξεκινήσει από το Winterfell με μια συνάντηση κορυφής. Κάθε επεισόδιο θα είναι μια μικρή ταινία, και συνολικά, η 8η σεζόν θα διαρκέσει 6 ώρες και 50 λεπτά.

Ρίξτε μια ματιά στη εξέλιξη των Bran Stark, Jon Snow και Arya Stark μέσα σε αυτά τα οχτώ χρόνια, αλλά και τις αφίσες των χαρακτήρων. Ο συγγραφέας των βιβλίων, George R.R. Martin, μίλησε για τις αποκλίσεις που θα έχουν τα επόμενα βιβλία με τη σειρά, αποκαλύπτοντας ότι θα είναι σχεδόν ίδια μεταξύ τους. Η δημιουργία της 8ης και τελευταίας σεζόν θα γίνει ντοκιμαντέρ και θα ονομάζεται "Game of Thrones: The Last Watch".

Για περισσότερα νέα, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΤα σιντριβάνια του Bellagio χορεύουν υπό ρυθμούς "Game of Thrones"Ένα τέλος θα δοθεί σε όλα τα αναπάντητα ερωτήματα του "Game of Thrones"Όταν πέθανα στο Game Of Thrones - Syrio

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα